Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lehet a hölgy motivációja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a hölgy motivációja? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy számomra fontos és kényes kérdésben szeretném kérni kívülállók objektív véleményét.

A történet a következő.

Első férjemmel 9 éve váltunk el, van egy közös gyermek, aki 10 éves. Az ex is újra házasodott és én is.Mindkettőnknek lett gyermeke az új kapcsolatból. Az exem kb másfél évvel ezelőtt elköltözött a második feleségétől. A két gyerekével tartja a kapcsolatot, foglalkozik velük.

Pár héttel ezelőtt levelet kaptam egy hölgytől (kézzel írva,postán feladva),hogy gyermeket vár az exemtől,kb egy hónap múlva szül. Semmit nem tudtam erről. A levélből kiderül kissé burkoltan, hogy az ex nem ismeri el a gyermeket, így a hölgy engem keresett meg, hogy ezt tudassa velem. És persze azt is, hogy hogy mondom el a gyermekemnek,hogy lesz még egy testvére.

Találkoztam a hölggyel, a szomszéd utcában lakik ráadásul, és beszéltem az ex-szel is.Elég zavaros az egész sztori,lehet olyan,hogy egyszerűen senki nem mond igazat?

A fő szempontom, hogy az ex-szel közös gyermekem ne sérüljön ebben a történetben.

Direkt kerültem a személyes és emocionális fogalmazást.

2019. aug. 1. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd az ex férjed közli,hogy ha lesz még egy gyereke.Végülis ő csináta.Ha még együtt lenne a nővel,akkor is Te közölnéd a gyerekeddel az ùj tesót?

Neked az egészhez semmi közöd.

2019. aug. 1. 16:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Az ex szerint volt bíróság, azért is fizet. A hölgy azt mondta közös döntés volt a gyerek megtartása, de az anyuka nevét fogja viselni, az anyuka döntésére. Mivel nagyon közel lakik hozzánk, a gyermekem találkozhat vele. És a hölgy odatolhatja a babakocsit, hogy ez itt a testvéred. Találkozott a gyerkőccel még az ex-szel való kapcsolata idején. Erre a lehetőségre az ex célzott egyébként. A hölgy azt mondta ezt nem tenné, de azt is mondta, hogy véletlenül is összefuthatnak. A gyermekem magától nyilván nem jönne rá, hogy a babakocsiban a testvére van.
2019. aug. 1. 16:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Az ex természetesen azt mondta, h szó sem volt köztük gyerekről, ő nem akart, ezt tisztázta az elején. És a hölgy azt állította, h nem lehet gyereke. Az egész ügy nagyon utálatos. Nem szeretném azt sem, ha felhasználák a gyermekem (a nő), azt sem ha hiteltelenné válnék a szemében az elhallgatását miatt és féltem az újabb csalódástól (apja).
2019. aug. 1. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintèn szólva nekem nagyon alattomosnak tűnik ez a nő, hogy így felekresi a fèltestvèreket, (vagyis az anyjukat), aztán dörgöli a tènyt, hogy neki is lesz ugyanattól a manyustól...szóval az is benne van a pakliban, hogy tènyleg "fű alatt" lett terhes. De igazából tök lènyegtelen az egèsz. Lesz mèg egy fèltesó, aztán ennyi. Tulajdonkèpp a ti èleteteken ez nem változtat semmit.

De azèrt nem teljesen èrtem, hogy mèg meg sem született, de már volt bíróság? Az ilyesmit utána szoktak rendezni...

2019. aug. 1. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy egyáltalán miért kereste meg az exed összes gyerekének az anyját ezzel. Nem értem egyiküket sem ... összehoznak egy gyereket "véletlenül", aztán meg közösen eldöntik, hogy szegény gyereknek hazudnak, és nem mondják meg neki, ki az apja. De azért elmondjuk a féltestvérei anyjának, őket is belerángatva a szarkeverésbe, nehogy nyugodtan tudjanak aludni. Nagyon beteg ez az egész történet.

Szerintem az exed feladata és egyben kötelessége is lenne elmondani a saját gyerekének, hogy lesz egy kis testvére. Ahogyan az is kötelessége lenne, hogy vállalja a tettei következményeit, és ha már nem védekeztek, akkor tisztességgel, becsületesen nevelje fel a saját gyerekét.

2019. aug. 2. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Még annyi kiegészítés, hogy a születési anyakönyvi kivonatra rá fog kerülni az exed neve mint apa. Meg óvodában, iskolában, stb. csomó hivatalos helyen szerepelni fog. A gyerek se hülye, meg fogja tudni az apja nevét, és valószínűleg meg is akarja majd ismerni. A kérdés csak az, hogy hány éves lesz, amikor kiborul a bili.

Csak úgy lehetne előle eltitkolni az apja nevét, ha anyuka a szülésnél azt mondja, hogy az apa ismeretlen. Ekkor viszont nem jár gyerektartás sem, csak az exed jóindulatától függ, hogy fizet-e neki vagy sem. Persze ha nem fizet, akkor még mindig "eszébe juthat", hogy ő az apuka, aztán jöhet az apasági per. Viszont akkor kiderül a titok.

2019. aug. 2. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen alattomos a nő, hogy így adta mindenkinek a tudtára, hogy gyereket vár az exetektől. Valami hátsó szándéka lehet, vagy az ex is benne van ebben rendesen. Lehet így szándékozik kevesebb gyerektartást fizetni?
2019. aug. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!