Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudjam, hogy melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy melyik hölgy lenne alkalmas szeretőnek?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok,13 éve házas.Jól megvagyunk csak annyi,hogy a szex unalmassá vált. Volt egy szeretőm 25 éves 2 évig csak belém szeretett és fenyegetőzött,zaklatott ,hogy hagyjam el a feleségem és muszály volt kidobnom(éppen megúsztam,hogy nem derült ki a dolog). Nekem olyan nő kell aki nyugodt, nem balhézik,titokba tudja tartani az egészet.Az idősebbek alkalmasabbak lehetnek,vagy azok is tudnak csúfkodni(az se baj ,ha 50 éves ha megtetszik. Hogy lehet ezt felismerni,hogy ki lehet alkalmas?
2019. júl. 29. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Súlyos önbizalomhiányos, mentálisan beteg nők kellenek neked, akik nem hiszik el magukról, hogy bárkinek teljes értékű kapcsolatra is kellenének. Csak akkor ne lepődj meg, ha a szex mellé még folyamatosan panaszkodást is kapsz. SENKI nem akar direkt szerető lenni.

Amúgy a feleséged is kiváló szerető lehetne, ha bele tudnád tenni azt az energiát a párkapcsolatba, amit a szeretőkeresésre fordítasz. Mert ugye tudod, hogy egy nőnek nem az az előjáték, ha este ráfekszel? Tanulj meg udvarolni, bókolni, randizni 13 év után és meglesz a tökéletes szerető. Vagy vállald a szeretősdivel járó kockázatokat.

2019. júl. 29. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Csúfkodni??Na, ezt még nem hallottam.

Hogy lehet felismerni?Sehogy. Aki mosat azt mondja,hogy nem akar többet egy szexkapcsolatnál lehet,hogy idővel szerelmes lesz és mégis többet akar.

De 36 évesen már unalmas a feleségeddel a szex, túl vagy egy többéves szerelmi kapcsolaton...vagy ki tudja még min..és úgy írsz a nőkről mint valami darabos árucikkről....nekem nagyon nem szimpatikus.

Keress egy hasonló helyzetben lévő férjes nőt aki nem akar válni.

2019. júl. 29. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

"Súlyos önbizalomhiányos, mentálisan beteg nők kellenek neked, akik nem hiszik el magukról, hogy bárkinek teljes értékű kapcsolatra is kellenének." - ja... vagy olyan nő, akinek egyszerűen ugyanaz a problémája a saját házasságában, mint a Kérdezőnek az övében.

Attól mert valaki nem monogám (ha nő, ha férfi) még teljesen felesleges önbizalomhiányosnak, vagy pláne mentális betegnek nézni.

2019. júl. 29. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

A legbiztosabb, ha férje van. Ők sem akarják nagy nyilvánosságra hozni, balhézni, válni. Vagy jóval fiatalabb, mert az sem akar téged férjnek megszerezni.

Ilyen szempontból a szinglikkel csak a baj van.

2019. júl. 29. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
# 4: Voltam ilyen helyzetben nőként. Nem szeretőt kerestem, hanem először megpróbáltam megjavítani a házasságom, de mivel ebben a férjem nem volt partner, elváltam. Mert úgy gondoltam, hogy megérdemlek egy teljes értékű kapcsolatot. Jó döntés volt.
2019. júl. 29. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
#6, neked ez volt a jó döntés, másnak meg más bizonyul annak... különbözőek vagyunk.
2019. júl. 29. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha 36 évesen kapcsolatban élő már a töbedik szeretői kapcsolatot keresi valóban elgondolkodtató,hgoy érdemes-e a házasságot fenntartani.

Minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok. Nem kövezek meg senkit egy ilyen helyzetben történt félrelépsért, de a kérdező úgy tűnik,hogy folyamatos partnert keres a házassága mellé.Ennek mi értelem van?

Vagy csak egyszerűen ilyen típus?Akkor viszont meggondolandó,hogy tartós kapcsolatra szüksége van-e, vagy egyszerűen éli világát az épp' aktuális partner oldalán, aztán ha megunja, továbblép.

2019. júl. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!