Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lehet a hölgy motivációja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a hölgy motivációja? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy számomra fontos és kényes kérdésben szeretném kérni kívülállók objektív véleményét.

A történet a következő.

Első férjemmel 9 éve váltunk el, van egy közös gyermek, aki 10 éves. Az ex is újra házasodott és én is.Mindkettőnknek lett gyermeke az új kapcsolatból. Az exem kb másfél évvel ezelőtt elköltözött a második feleségétől. A két gyerekével tartja a kapcsolatot, foglalkozik velük.

Pár héttel ezelőtt levelet kaptam egy hölgytől (kézzel írva,postán feladva),hogy gyermeket vár az exemtől,kb egy hónap múlva szül. Semmit nem tudtam erről. A levélből kiderül kissé burkoltan, hogy az ex nem ismeri el a gyermeket, így a hölgy engem keresett meg, hogy ezt tudassa velem. És persze azt is, hogy hogy mondom el a gyermekemnek,hogy lesz még egy testvére.

Találkoztam a hölggyel, a szomszéd utcában lakik ráadásul, és beszéltem az ex-szel is.Elég zavaros az egész sztori,lehet olyan,hogy egyszerűen senki nem mond igazat?

A fő szempontom, hogy az ex-szel közös gyermekem ne sérüljön ebben a történetben.

Direkt kerültem a személyes és emocionális fogalmazást.

2019. aug. 1. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Brazil szappanopera....
2019. aug. 1. 13:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérjen apasagi tesztet a hölgy, addig semmit ne mondj a gyerekeidnek.
2019. aug. 1. 13:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked teljesen felesleges ebbe a történetbe belefolynod!Rég elváltatok,így igazából semmi közöd az exed dolgaihoz!Nem is értem az adott hölgyemény miért téged keresett meg a problémájával,hiszen az ex férjednek azóta volt még egy házassága..Én a helyedben kimaradnék ebből az egész sztoriból,oldják meg ahogy akarják!
2019. aug. 1. 13:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

És neked mi közöd az exedhez, most komolyan? Az a nő is miért keresett meg téged?

Nekem itt valami nem kerek.

Amúgy is messziről kerülöm az olyan zűrös és felelőtlen embereket, akik minden hapsijukkal/nőjükkel védekezés nélkül kefélnek, és össze-vissza csinálják a világra a sérült gyerekeket.

Te sem vagy semmi, és az exed sem.

A gyerekemnek csak akkor szólnék, ha papír van róla, hogy van egy újabb zabi-féltestvére, bemondásra nem.

2019. aug. 1. 13:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, milyen eredményt várt ettől a hölgy.

DNS vizsgálat majd megmondja, kié a gyerek, neked már nincs közöd az exed dolgaihoz, ehhez a nőhöz meg a gyerekéhez meg aztán végképp semmi.

2019. aug. 1. 13:43
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt mondtam, hogy ez egy kész szappanopera:).

A kettes számú feleség is kapott levelet...

Ki szeretnék maradni belelő, vagy inkább jobb lett volna kimaradni belőle. De egyrészt, bele lettem rángatva, másrészt az én gyerekemnek lesz még egy testvére, ami egy elég fontos tény, amiről ráadásul tudok is. Az elhallgatás nem hazugság? Ez a dilemmám.

Nem beszéltem a gyermekemnek erről. Szerintem ez az édesapja feladata lenne, de ő nem fog róla beszélni.

2019. aug. 1. 13:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az exed felcsinál minden útjába kerülő nőt. A nők meg boldogan terhesek lesznek tőle, mert gondolom beadagolja nekik a kábító dumát.Utána meg pislog nagyokat,ha gyerek lesz. Valószínűleg kicsinyes bosszú áll a háttérben a nő részéről, bár teljesen feleslegesen. Téged nem érint már az ex üzekedése. Én leszrnám a helyedben az egészet. A gyereketeknek meg valószínűleg felnőtt korában úgyis kialakul majd a saját véleménye az apjáról, ami nem feltétlenül lesz pozitív.
2019. aug. 1. 13:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát...dns vizsgálat hiányában nem borzolnám bemondásra a gyermekem idegeit, elég baj neki jelenleg a semmirekellő apja is.
2019. aug. 1. 14:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Az övé a gyerek, fizet is, de nem lesz a nevén.
2019. aug. 1. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan fontos a hölgynek, bíróságra megy, hogy az apa elismerje a gyereket.

Max ez után mondanám el.

2019. aug. 1. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!