Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit sugall egy férfiról az, ha profi fotókat csináltat magáról?
27 éves srac vagyok, jó vágásúnak tartanak.
Sosem voltam egy szelfizős alkat és a közösségi médiában is elég béna képeim vannak.
A rokonságban van egy profi fényképész és arra gondoltam csináltatok vele pár profi képet.
Nyilván nem a közösségi profil számít, de szerintem adna egy kis pluszt a társkeresésben és az önbizalmamban.
Ki mit gondol?
En nem szeretem a mű beállított fotókat.
Az életben sem 20 effekttel és vakuval fogom látni.
Nő vagyok, nem különösebben fotogén. Ami jó kép készült rólam, az többnyire társaságban, teljesen alkalmatlanok társkeresős profilképnek. Viszont élőben mindenki azt mondja, hogy van egyfajta kisugárzásom, soha nem volt gondom azzal, hogy személyesen "hódítsak".
Társkeresőn én hétköznapi fotókkal nem igazán boldogultam... aztán egyszer elmentem egy profi fotóshoz, készült rólam pár nagyon jó kép, azokkal kezdtem el ismerkedni. Tömeges érdeklődést váltottam ki, lett is jópár randim, és még ha nem is lett belőle semmi, akkor is azt a visszajelzést kaptam a férfiaktól, akikkel randiztam, hogy a képek visszaadták a valóságot. Azt gondolom, hogy a fotós meg tudta mutatni azt a kisugárzást, amivel személyesen (állítólag) rendelkezem, élőben meg ezt nem esett nehezemre hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!