Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha fogadok profi stylist ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fogadok profi stylist ő önbizalmat is önt belém?

Figyelt kérdés
Mert okés hogy ruha az rendben lessz,de hogyan menjek oda lányokhoz úgy hogy ne küldjenek el és randizzanak velem?
2018. nov. 21. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Stylist vagyok, önbizalmat nem tudok adni.

Ahhoz pszichológus kell.

2018. nov. 21. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
Jó külső önbizalmat ad szerintem. Ha már az sem elég baj van.
2018. nov. 21. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Absolute. Főleg, ha összehúzod a csíkost a kockással, megspékelve egy pöttyös babos kendővel.
2018. nov. 21. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Figyi nem vagyok egy nagy csajozó gép, de szerintem nem a "profi öltözködési stílusodba" fognak beleszeretni. És nem olyan nagy dolog ez mint a legtöbben azt hiszitek, csak elkezdeni nehéz(nekem is az volt) utána már szinte oda akarsz menni ismerkedni, de az tuti h ne ilyen előre begyakorolt szöveggel menj oda mert abból rohadt nagy égés lesz. És soha nem kell túl agyalni, légy spontán csak képzeld azt h egy rég látott barát stb... Hisz a lányok is csak ugyan olyan emberek mint te meg én, csak nem kukijuk van hanem... :D

És ha az első próbálkozásod nem is jönne össze nem kell egyből itt depressziós kérdéseket feltenni, meg facera kiírni. Menj oda egy másikhoz. Hisz nekem se tetszik az összes lány aki velem szembe jön(rohadt válogatós vagyok).

+1 Ha eddig nem próbáltad :D Az alkohol hatalmas önbizalmat képes adni(nem részegség! mert az egyik lánynak sem tetszik)

Good Luck 22/F

2018. nov. 21. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Lakatos Márk majd ad neked egy kis "önbizalmat" a valagadba. :D
2018. nov. 21. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs szükség ilyenre ! Ha jól nézel ki azonnal kapsz nőket ! Ha meg nem akkor semmivel ! Max ha vagyonos vagy!
2018. nov. 22. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!