Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg profi fotóssal kéne képeket csináltatni?
"Csak sajna tudom,hogy ezek beállított mesterséges képek"
That's it :)
ma 11:54
Hát ezeket én magam is meg tudnám csinálni de nem teszem :) Azért meg nem fizetek "profi" fotósnak,hogy én is meg tudom csinálni magamról a képet.
Az ismerosod igazat mondott,mert tarskereson a foto az a minden! Ha a foto rossz ,elonytelen,igenytelen , akkor lesheted hogy barki is valaszol. Es eselyed se lesz beszelgetesre sem,ha nem kelti fel a figyelmet a foto .
Ez egy reklamfelulet ahol te vagy az eladasra kinalt termek es a reklamokban is profi fotosokkal dolgoztatnak. Gondolkodj ezen .
tegnapelőtt 15:39
Hát akkor elég sok nő eshet pofára mert kevésnek van profi fotója :D
Én nem egy db képpel próbálkozok szóval van pár fajta,és nem kell profi fotós képe mert magam is meg csinálom.
Úgy vettem észre (legalábbis Tinderen), hogy a legtöbb nőről jó minőségű, előnyös fotók vannak fenn.
Profi fotó =/= műtermi fotó
Pl. érdemes szabadtéri képeket csinálni, jó fényviszonyok mellett, előnyös ruhákban és frizurával.
Jó példa:
Rossz példa:
Van különbség, pedig a két srác kb. hasonló pontokat kapna egy 10-es skálán a külsejére.
---
Az online ismerkedés ilyen műfaj, gyorsan el kell tudnod adnod magad minél hatékonyabban. Ha ez nem tetszik, ismerkedj "régimódi" módszerekkel, pl. baráti társaságban, közösségekben.
tegnap 21:09
Hát az az általad jó fotónak belinkelt fotó,jó nagy kalap szar már ne is haragudj :) Levágott fejcsúcs a képből kifelé néz ja és a kép közepén ácsingózik,kit akar megszólítani,a szomszéd rozinénit? :D
A másik képen lévő fószer legalább konkrét,bele néz az áldozat szemébe hé bébi én téged akarlak :D
Hagyományos módszer nem működik,nincs baráti köröm meg nem járok közösségekbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!