Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mennyibe kerül pár profi...

Mennyibe kerül pár profi képet csináltatni utómunkákkal?

Figyelt kérdés

Pár helyen fontos lenne képet felmutatnom magamról (munka) plusz a facebookomon is jó lenne egy frissítés. 2014ben töltöttem fel a legutóbbi képemet, amikor 16 éves voltam :)

Milyenek a Budpesti árak?

(Mondjuk 4-5 digitális kép)

Külföldön tanulok, ezért többnyire ünnepnapokon vagyok otthon. Most is csak karácsonyra és az újjévre megyek haza.

Tudtok egy normális helyet ajánlani?

(Tudom internet tele van ilyen helyekkel és mindenkitől tudok árajánlatot kérni, csak gyakorizás közben jutott eszembe, ezért gondoltam itt felrakom, majd később utána nézek, mert most még egyátalán nem sürgős)

2017. dec. 3. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Megkeresel egy fotost,es meg kerdezed.
2017. dec. 4. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:

"(Tudom internet tele van ilyen helyekkel és mindenkitől tudok árajánlatot kérni, csak gyakorizás közben jutott eszembe, ezért gondoltam itt felrakom, majd később utána nézek, mert most még egyátalán nem sürgős)"

1# Még jó, hogy tudsz olvasni.

2017. dec. 4. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Es szerinted mindenki szaladni fog neked, hogy leirja: Kis Pistanal az igazolvanykep meret 150Ft, a tablomeret 250Ft, Nagy Erzsinel stb stb..?

Ha gyakorizni tudsz, arra is kepes lehetnel, hogy beirod Google-ba, hogy Budapest fenykep nyomtatas arak vagy ilyesmi. Kit erdekel, hogy nem kulfoldon vagy -e vagy nem? Ilyen alapveto dolgokat illene onalloan eliteznj...

2017. dec. 4. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:

"Tudom internet tele van ilyen helyekkel és mindenkitől tudok árajánlatot kérni"

-Az az nem kell mégegyszer leírni :)

"csak gyakorizás közben jutott eszembe, ezért gondoltam itt felrakom"

-Nem innen akartam infromációt szerezni, csak pont kérdéseket nézegetve jutott eszembe.

"majd később utána nézek, mert most még egyátalán nem sürgős"

-Az az most egyátalán nem érdekel annyira, hogy felvegyem különböző fotósokkal a kapcsolatot, mert egyátalán nem sürgős a dolog. Ha az lenne már mindent pontosan tudnék....

Most komolyan ... Mért kommenteltél, ha elolvastad ezeket a sorokat? Baj, hogy lepontoztalak?

2017. dec. 4. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Kit erdekel, pontozz nyugodtan, ha ez tesz boldogga. Nem ettol lesz teljes az eletem...

Akkor ha nem surgos, minek erte meg ide kerdest kiirni? Ha valaki ad is rendes valaszt, boven valtozhathatnak az arak addig, mire te eljutsz odaig, hogy intezkedj, foleg , hogy uj ev lesz ...

Sose ertettem az ilyen ertelmetlen kerdeseket.

2017. dec. 4. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:

"Akkor ha nem surgos, minek erte meg ide kerdest kiirni?"

Ahogy mondtam. Nem azért ültem a gép elé, hogy "na most kiírok egy kérdést, egy olyan témában ami nagyon nem érdekel amire valószínűleg nem kapok érdekm beli választ.

Hányszor kell leírjtam :D A gyakorikérdéseket pásztázva, mint ahogy most is csinálom (Kb 1-2 naponta 5-10 percet rászánvan) eszembe jutott és gondoltam kirakom.

"boven valtozhathatnak az arak"

3-4 hónap alatt nem fognak megduplázni az árak. 100tól 2000 ezer forintos árváltozás meg lényegtelen (amúgy sem deviza módjára folyamatosan változó a fényképész óradíj vagy kép darab díj ... ötletem sincs, hogy áraznak)

2017. dec. 5. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel, hogy ha foglalkoztatja valami, miért ne írhatna ki róla kérdést csak úgy. Hátha valaki pont annyira otthon van a témában, aki erre jár, hogy rögtön válaszol neki valami jót. Mellesleg ha fél év múlva megtalálja a kérdést és a hasznos választ valaki, akit szintén érdekel a téma, annak szintén jó. Viszont az 1., 3. válaszoló nem adott értelmes választ semmilyen szempontból.

Kérdező, amit én nem értek, miért keresel profi fotóst Facebook képhez és munkához? Valami speciális munkához kellene? Egy ismerősödet megkéred, odaállsz valami egyszínű fal elé, szépen megcsinálod a hajad (ha arckép, más nem nagyon kell), lehetőleg nem éjjel, hanem jó fényviszonyokkal. :D Na jó, de tényleg nem kell ilyenre költeni alapesetben.

Ha hazajössz Magyarországra, elmész egy fényképészhez, az is simán megcsinálja, nagyon nem kell válogatni, ha nem valami speciális képről van szó.

Nem tudom, modell vagy-e és ahhoz kell kép munkához, vagy csak a kép készítése miatt tetted a modellkedés témába a kérdést.

2017. dec. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!