Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy profi csajozó hogy csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy profi csajozó hogy csinálja munkahelyen, mikor a körülményekre is figyelni kell?

Figyelt kérdés
Van egy csaj munkahelyen, viszont nem mindig találkozunk, csak néha, de próbáltam ezzel a kiszemelt csajjal beszélgetni, elején még került de most viszont mintha sikerült volna elnyernem a bizalmát, meg nyílt kicsit, viszont az a baj hogy ott csak úgy nem lehet ilyet, mert mindenkinek meg van a dolga, s más emberek dolgozók ott nem hagyják hogy ilyen legyen, egyből oda mennek ha kiszagolnak valamit. . Ezért résen kell lenni. Viszont nekem sikerült beszélnem ezzel a csajjal, még meg is nevetettem, egyértelműen éreztem hogy nyitottabb lett, nem menekült, oda jött ő is néha hozzám hogy mondjon 1-2 munkával kapcsolatos dolgot, vicceket. Viszont nemtudom van e barátja, pl az ilyet hogy lehetne megtudni, úgy hogy ne is legyen tolakodó, nehogy valamit rossz néven vegyen, viszont ebből hogy ő is oda jött meg sikerült eddig jutni úgy gondolom érdeklem, és szerintem nincs senkie, na de hogy lehet biztosra menni? A profiknak ilyenkor mi a mottója ami szerint eljár ilyen helyzetbe? Mindent vagy semmit alapon feltenni mindent? Minél gyorsabban hogy ne üljön a dolog ?Hogy el kérni az elérhetőségét? Ami szerintem elég rizikós. Egyáltalán hogy lehetne tovább vinni jól egy ilyet? Beszéljek még magamról hogy még inkább elnyerjem a bizalmát? Valakitől azt hallottam, hogy ilyenkor adni kell a kemény csávot, csak mondani mondani, történeteket, amikből az érződik hogy én milyen talpraesett laza Jani vagyok. Mit csináljak legközelebb puhatolózzak vagy mi legyen?
2017. aug. 19. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

0.) Ne jatszd meg magad. Nem vagy te a jani, kulonben nem kerdezned itt ezeket.

1.) Hazi nyulra nem lovunk. Korabban ez az osztalytarsakat jelentette es a barati kort. Felnottkent a munkatarsakat es szinten a barati kort.

Ritka, hogy 1 kapcsolat orokke tartson illetve ha meg is szakad, normalisan tudjanak utana a felek viselkedni.

A munka pedig egy olyan terulet, ahol nem lehet elkerulni a masikat.

Annyi ember van a foldon, keresgelj mashol inkabb.

2.) A leirasod alapjan varnam a pillanatot, hogy megbantsd ezt a not es betornem az orrod. :)

"elnyerni a bizalmat", "még inkább elnyerjem a bizalmát"...mi a fvsz...

te beteg vagy

2017. aug. 19. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra sosem lövök. Elég volt egyszer elkövetnem ezt a hibát és utána 4-5 évig égett a pofámról a bőr. Csak kísérleti nyulakkal szabad játszadozni
2017. aug. 19. 22:27
 3/12 A kérdező kommentje:
1. Azt mondod szerinted munkatársak között nem alakulhat ki kapcsolat?
2017. aug. 19. 22:28
 4/12 A kérdező kommentje:
És mi van, ha ő pont olyan lány aki nem csinál ilyenből ügyet, megbízható, s tudja titokban tartani, vagy így megbeszélés bizalom alapja az egész, ha sikerülne eljutni egy pontig akkor szerintem részéről is alap hogy nem hireszteli. Szerintem léteznek még ilyen lányok
2017. aug. 19. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
nem addig a gaz a hazi nyul,amig tart a kapcsolat, hanem utana...es nem a tobbiek miatt, hanem mert nem tudjatok elkerulni egymast
2017. aug. 19. 22:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Házi nyúlra nem lövünk, ez jó, ez tetszik. Csak az a szr h így meg úgy érzem kárba vész, lehetőséget szalasztok el.. meg h ott van a helyzet adva miért ne..
2017. aug. 19. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Tehát munkahelyen SEM lehet ismeredni. Akkor mégis hol kellene?

Gyakoris csajoktól hallott tiltások alapján tilos:

Boltban, buszon, villamoson, utcán, aluljáróban, patikában, váróteremben, temetőben, templomban, hentesnél, rendelőben, munkahelyen, meccsen, újságosnál, könyvtárban stb.

2017. aug. 19. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Nézd ha ennyire akarsz tőle valamit akkor munkahelyen ne nagyon tedd ha ennyire rizikós a dolog. Egyszerű, amikor alkalom adódik arra hogy beszélgettek hívd őt el munka után vagy más szabadnapon kávézni vagy valami kis beszélgetős összejövetelre. Nem kell túl nagy feneket keríteni ennek a dolognak. egyszerűen hívd el, és akkor sok mindenre fény derül. Ha van barátja akkor 90% esélye van arra hogy elutasítja a dolgot és akkor kiderülhet könnyen hogy van valakije, de ha mégsem utasítja el annak ellenére hogy van barátja akkor lehet hogy ő maximum jóban akar veled lenni és ennyi.

Meg persze ha nincs barátja és úgy nem akar elmenni, akkor lehet maximum csak jó munkatársi viszonyt szeretne és ennyi. Ha nincs barátja és el akar menni veled találkozóra akkor a többi majd kiderül.

2017. aug. 19. 23:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom megerteni ezt az ertetlenseget. Utoljara:

Amig a kapcsolat mukodik es jo, addig nagyon szuper a kozos osztaly/munkahely/barmi ahol barmi is tortenik talalkozni kell.

Annyira viszont ne legyunk naivak, hogy minden kapcsolat csudaszuper es orokke tart. A legtobb kapcsolat rovid idon belul szakitassal vegzodik. Ennek nagy resze pedig olyan, hogy a ket fel kvazi megutalja egymast.

Na most komolyan te szeretnel minden hetkoznap bemenni arra a melohelyre, ahol latod azt az embert, akit eddig (talan) szerettel, mostmar viszont kifejezetten utalod?

Lehet ennyire elkeseredett ferfi vagy, hogy "jajj ha mar a melohelyen se lehet, akkor hol", de a nok (talan) nem ennyire ilyenek es tudjak, hogy ebbol ritkan sul ki jo dolog.

Mennyi es mennyi GYIK-es kerdes van, ahol a no kerdezi, hogy mit csinaljon friss szakitas utan, mert ugyanaz a melohely. Valtson-e munkahelyet blabla...

2017. aug. 20. 00:16
 10/12 anonim ***** válasza:
kolleganőre én se hajtanék mondjuk az tényleg nagy kérdés hol mert mindig ott van az ember
2017. aug. 20. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!