Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy profi csajozó hogy csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy profi csajozó hogy csinálja munkahelyen, mikor a körülményekre is figyelni kell?

Figyelt kérdés
Van egy csaj munkahelyen, viszont nem mindig találkozunk, csak néha, de próbáltam ezzel a kiszemelt csajjal beszélgetni, elején még került de most viszont mintha sikerült volna elnyernem a bizalmát, meg nyílt kicsit, viszont az a baj hogy ott csak úgy nem lehet ilyet, mert mindenkinek meg van a dolga, s más emberek dolgozók ott nem hagyják hogy ilyen legyen, egyből oda mennek ha kiszagolnak valamit. . Ezért résen kell lenni. Viszont nekem sikerült beszélnem ezzel a csajjal, még meg is nevetettem, egyértelműen éreztem hogy nyitottabb lett, nem menekült, oda jött ő is néha hozzám hogy mondjon 1-2 munkával kapcsolatos dolgot, vicceket. Viszont nemtudom van e barátja, pl az ilyet hogy lehetne megtudni, úgy hogy ne is legyen tolakodó, nehogy valamit rossz néven vegyen, viszont ebből hogy ő is oda jött meg sikerült eddig jutni úgy gondolom érdeklem, és szerintem nincs senkie, na de hogy lehet biztosra menni? A profiknak ilyenkor mi a mottója ami szerint eljár ilyen helyzetbe? Mindent vagy semmit alapon feltenni mindent? Minél gyorsabban hogy ne üljön a dolog ?Hogy el kérni az elérhetőségét? Ami szerintem elég rizikós. Egyáltalán hogy lehetne tovább vinni jól egy ilyet? Beszéljek még magamról hogy még inkább elnyerjem a bizalmát? Valakitől azt hallottam, hogy ilyenkor adni kell a kemény csávot, csak mondani mondani, történeteket, amikből az érződik hogy én milyen talpraesett laza Jani vagyok. Mit csináljak legközelebb puhatolózzak vagy mi legyen?
2017. aug. 19. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Profi csajozó alapból nem próbálkozik munkahelyen. Házinyúlra nem lövünk!
2017. aug. 23. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
A szüleim a munkahelyükön ismerkedtek meg, úgyhogy hajrá! :)
2017. szept. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!