Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen PUA alapmódszerek használhatók egy profi wellness központban?
Rengeteg PUA technika van amit használhatsz, csak egyik sem hatásos és kb. nem jó semmire. Semmi sem pótolja a külsőt és a pénzt, csak ezt akarják beetetni a lúzerekkel, hogy megnyíljon a pénztárcája és fizessen egy olyan dologért ami a valóságban nem működik.
Nyilván azt kell mondaniuk a PUA oktatóknak, hogy a külső meg a pénz nem számít, hiszen egy olyan pasi aki jóképű, sportoló és van pénze az nem szorul ilyen elkeseredett dolgokra, csak aki sikertelen és kétségbe van esve azt lehet megvezetni.
Az izmokat nem lehet megvenni. En hetkoznaponta futok 10 km-t,mert jol esik. Meg a tobbi edzesem is szeretem. Nem azert sportolok,h szobortestem legyen,hanem mert szeretem.
Ha nem sportolsz,nem leszelszobortestu.
Penz: en magazinokat forditottam otthon orakat,hogy meglegyen a nyelvvizsgamhoz a szokincsem is. Nem kerult penzbe. Csak akaratba. Mai napig a munkamhoz olvasok konyveket,mert szeretek ilyet olvasni es elvezem,hogy egyre jobb vagyok a munkamban. Senki sem irja elo,hogy szabadidomben mit csinaljak.
A siker a te akaratodon mulik. Nekik se semmittevesbll lett jo testuk vagy vagyonuk.
N
bármi ami nem wellness központban is működik!
Beszélgess lazán, kötöttségektől és elvárásoktól mentesen, és ne játszd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!