Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak akik társat kerestek mi alapján valasztatok?
#20: Nagyon remélem, hogy leszek 80 éves is.
De azt most biztosan tudom, hogy ilyen sose leszek, mint a kérdező. Mondjuk olyat nem kérdezek, amire tudom a választ, és más nézőpontja nem érdekel.
Az viszont igaz, hogy én csak arról tudok nyilatkozni, hogy hozzám miért közelítenek negyvenes férfiak.
#22:
Amit írtam, azért. Még kinézek 20-nak, de már van stabil egzisztenciám, tudok főzni, ellátom a háztartást (a sajátomat), feltalálom magam, és nem vagyok rutintalan az ágyban sem.
Ennek ellenére kaptam meg már én is, hogy MÉG jól tartom magam, van pár jó évem. Ugyanez a pasi nehezményezte, hogy nem úgy főzök, mint az anyja, és vannak olyan területek az életben (temetés intézése, ingatlan eladás), amit bezzeg az exfelesége tudott volna csuklóból intézni.
Egyszerre akarnak mindent. Főleg az, aki elvált. Azt várja, hogy nyald ki a s..gét, mint a volt felesége, kell a kényelem. Ehhez azért kell egy negyvenes nő rutinja. De azért nézz ki úgy, mint egy gimis, akikre csorgatja a nyálát.
20 éves test, 40 év tapasztalattal. Csak ennyit akar mindenki.
"... rutintalan az ágyban sem.:
:-)))
Lassan én csak Rád csorgatom...
Lásd be, a kérdésed túl nagy falat a többségnek. A nők tudnak erről igazán mesélni, hiszen elsőkézből tapasztalják, hogy mit is keresnek bennük. Sokszor a lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!