Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 év körüli férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüli férfiak akik társat kerestek mi alapján valasztatok?

Figyelt kérdés
Mi az elképzelés csak fiatalabb nő lehet vagy veletek egykorú. 40 es novel kapcsolatban milyen gondolat fordul meg a fejetekben? Számít a.külső vagy már nem.amnyira mint régen,inkább a.houzaaallast nezitek? Mik a fontos tulajdonsagok amikre figyeltek? Mi a taszito?
2019. júl. 21. 14:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
Ez engem is érdekelne
2019. júl. 21. 14:32
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Igazából külsőre is, és belsőre is érezzem, hogy nálam valamivel fiatalabb. Nem szeretnék túl fiatalt sem, tehát nekem jobb ha korban hozzám közelebb van. A másik elvárás pedig, hogy tudjam hogy őszintén szeret. Az ilyen mondatok, amiket írtál (Számít a.külső vagy már "nem annyira" mint régen) nekem eléggé aggályos. Ez kicsit a nincs ló, jó a szamár is... Ez oda-vissza sem jó. Nem bíznék meg az illetőben, mert kompromisszum neki a dolog. De amúgy az elvárásom szerintem alap, tehát nem viselem, ha egy nő alapból bunkózik, flegma, lekezelő, és érezni rajta, hogy megtiszteltetés hogy beenged valakit az életébe. Nem fogok könyörögni. Sok ilyen hozzáállást láttam, nem tartom egyenesnek. Ugyanígy fordítva is van ilyen, tehát amikor egy férfi pl nem mondja meg őszintén hogy nem akarja feleségül venni a nőt, mert majd "még meglátjuk"... őedig ő már tudja, hogy csak húzza az időt, és nem lesz ebből semmi... majd utána kamu indokokkal belehazudik a másik szemébe, megrántja a vállát, és lelép külföldre. Sok ilyen van, itt is vannak ilyen sztorik. Sosem szerette a másikat maradjunk annyiban....
2019. júl. 21. 14:37
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

Engem is érdekel a válasz, de azért hozzáfűzném, hogy szerintem nagyon vegyes a kép ebben a korosztályban. Én is negyvenes nőként ismerkedem, és azt tapasztalom, hogy míg a negyven körüli férfiak egy része magától (akár jóval) fiatalabbat keres, azért bőven akadnak, akik korukbeli, vagy akár néhány évvel idősebb nővel ismerkednének (én le is vittem társkeresőkön a korhatárt, mert 44 évesen a 38-41 éveseknél van leginkább kereslet rám... amit én furcsállok, de ha ez van, hát alkalmazkodom). :)

A külső az nyilván számít, egy férfi sem írt még úgy rám, hogy "a lelked kell", de nem feltétlenül a cicababákra buknak, akikkel én ismerkedem legalábbis biztos nem. De azért illik csinosnak lenni. :)

Én ezeket tapasztalom, de kíváncsian figyelem az érintettek válaszait. :)

2019. júl. 21. 14:37
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
A kor annyira nem zavar, a kinézet se az első. Én úgy vagyok vele, hogy megadom az esélyt, megismerem, ott derül ki úgyis ami fontos.
2019. júl. 21. 14:46
 5/27 A kérdező kommentje:
Deha a pasi 40 körüli akkor miért varja el h. a csaj 20 évesen nézzen ki? Hol él? Alomvilagban?
2019. júl. 21. 15:00
 6/27 A kérdező kommentje:
Kulsore mennek. Főleg a szexrol szól ez a dolog. De akkor mi id mondhatjuk h jó akkor inkabb fiatalabb pasi.
2019. júl. 21. 15:03
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem nem ez a tapasztalatom, mondjuk valószínűleg másképp szelektálok. Látok sok olyan férfit, aki eleve olyan képeket tesz ki, ami alapján az életmódunk nagyon-nagyon messze áll egymástól, én őket nem keresem és nagy valószínűséggel ők sem engem.

Az "átlagos" férfiak között azért bőven akad kölcsönös szimpátia...

De amúgy igen, simán választhatunk fiatalabbat is. Én sokáig idegenkedtem tőle, de a volt párom nálam jóval fiatalabb volt (mondjuk őt személyesen ismertem meg), és évekig voltunk együtt nagyon jól működő kapcsolatban, együtt is éltünk.

2019. júl. 21. 15:09
 8/27 anonim ***** válasza:
62%

37 vagyok. Ami nálam szóba jöhet, az a 28-37 év közti korosztály, de belefér a 45 évesig is. Mi fordul meg a fejemben? Az, hogy remélem nem a 10-en valahanyadik lennék az életében, semmi más. Külső szempontjából csak a lábfej a fontos, a személyisége (ha dominánsabb), akkor az nyerő lenne számomra.

A taszító: ha hárpia, kukacoskodó, áskálódó, kétszínű. Más egyéb tulajdonságát elfogadom.

2019. júl. 21. 15:12
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ész, humor, stílus.
2019. júl. 21. 15:30
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Legyen a legjobb barátom, és ha lehet max. egy gyerek...
2019. júl. 21. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!