Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak akik társat kerestek mi alapján valasztatok?
Engem is érdekel a válasz, de azért hozzáfűzném, hogy szerintem nagyon vegyes a kép ebben a korosztályban. Én is negyvenes nőként ismerkedem, és azt tapasztalom, hogy míg a negyven körüli férfiak egy része magától (akár jóval) fiatalabbat keres, azért bőven akadnak, akik korukbeli, vagy akár néhány évvel idősebb nővel ismerkednének (én le is vittem társkeresőkön a korhatárt, mert 44 évesen a 38-41 éveseknél van leginkább kereslet rám... amit én furcsállok, de ha ez van, hát alkalmazkodom). :)
A külső az nyilván számít, egy férfi sem írt még úgy rám, hogy "a lelked kell", de nem feltétlenül a cicababákra buknak, akikkel én ismerkedem legalábbis biztos nem. De azért illik csinosnak lenni. :)
Én ezeket tapasztalom, de kíváncsian figyelem az érintettek válaszait. :)
Nem tudom, nekem nem ez a tapasztalatom, mondjuk valószínűleg másképp szelektálok. Látok sok olyan férfit, aki eleve olyan képeket tesz ki, ami alapján az életmódunk nagyon-nagyon messze áll egymástól, én őket nem keresem és nagy valószínűséggel ők sem engem.
Az "átlagos" férfiak között azért bőven akad kölcsönös szimpátia...
De amúgy igen, simán választhatunk fiatalabbat is. Én sokáig idegenkedtem tőle, de a volt párom nálam jóval fiatalabb volt (mondjuk őt személyesen ismertem meg), és évekig voltunk együtt nagyon jól működő kapcsolatban, együtt is éltünk.
37 vagyok. Ami nálam szóba jöhet, az a 28-37 év közti korosztály, de belefér a 45 évesig is. Mi fordul meg a fejemben? Az, hogy remélem nem a 10-en valahanyadik lennék az életében, semmi más. Külső szempontjából csak a lábfej a fontos, a személyisége (ha dominánsabb), akkor az nyerő lenne számomra.
A taszító: ha hárpia, kukacoskodó, áskálódó, kétszínű. Más egyéb tulajdonságát elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!