Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak akik társat kerestek mi alapján valasztatok?
70 évesen is 20 éves nő kell nekik, de azon megsértődnek, kiakadnak, ha a nőknek jóképű férfi kell. Fuck logic.
#11:
Egy nagy tál gőzölgő tejfölös csülkös bableves kell nekik! :-)))
A mai fitneszmániás izom Béláknak? Kötve hiszem.....
38 éves férfi vagyok, így ha a kort kellene belőnöm, akkor a 30-as korosztályban keresek elsődlegesen. Ami számomra fontos, az a hasonló értékrend, tudjuk egymás hibáit tolerálni, esetleg ellensúlyozni (hiszen mindenkinek vannak). Szerintem ebben a korban már fontos, hogy legyen valódi, reálisan megvalósítható célja, és tudjon ezért küzdeni is.
Külsőre pedig annyi, hogy találjam vonzónak.
#15:
Pedig de...
Ne általánosíts! :D
Azt nem értem, ha ennyire biztosan tudod a választ, akkor miért kérdezel?
Mi kéne nekik?
A: egy olyan húsz éves, aki feszes, friss, bevállalós, és emellett talpraesett, anyagilag független, konyhatündér.
Vagy
B: Egy tapasztalt harmincas (negyvenes), aki anyagilag független, konyhatündér, talpraesett, emellett úgy néz ki, mint egy feszes húsz éves, friss, bevállalós. ÉS gyerektelen, és nem elvált.
A kiégett, megkeseredett negyvenesekre nincs nagy kereslet. Fogja a kezed, amíg depizel?
24N
#19:
Maga is lesz még negyven éves... 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!