Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig olyan párkapcsolataim vannak, vagy randijelöltjeim, akik messze laknak? Hogy tudnék ezen változtatni? 28/N
Én is megszívom ezt általában. A 65km amiről kezdtél, azzal már én boldog lennék. :D
32/f
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Pedig a neten én is beállítottam, hogy 35 km-es körzetben keresek, de így is a legtöbb pesti, ami 80 km-re van. Hiába mondom nekik, hogy nincs értelme, mert messze van és így csak hétvégén lehet találkozni... Persze nálam is 1-2 hétvégi randi után beüt, hogy nagy a táv. Szerintem eleve felesleges randizni velük.
Én most már célirányosan elutasítom a 35 km-nél messzebb élőket. Én is vidéki kisvárosban lakom. Annyit tudsz tenni, hogy legfeljebb nem adsz esélyt a messzebb élőknek. 35+N
Én is így voltam, amíg társat kerestem. Nálam viszont bőven felette volt a 100 km-nél a távolság.Két emberrel bele is vágtam a kapcsolat kialakításába, de pár hónapnál egyik sem tartott tovább. Nem volt könnyű megszervezni a randikat.Ezek a férfiak nem bizonyultak kitartónak. Az egyik talált is a közelben másik nőt, gerinctelen módon le is lépett. Később újra próbálkozott, de megint ugyanez lett a vége. Több esélyt nem kapott a későbbiekben.
Megoldás az sajnos csak az, hogy a közelben valaki. Nekem ez nem jött be, de nem is erőltettem annyira. Beleuntam. Maradok egyedül.
Én is vidéki vagyok.
Megismerkedtem egy pesti csajjal,aki 110kmre lakik tőlem.
Jól ki is jöttünk egymással,csak a távolság a gond.
Ha valaki nagyon bejön,akkor max a költözést tudom elképzelni,a távkapcsolat elég rossz.
Ennyire azért nem megoldhatatlan a 100km alatti táv...
Én megoldottam igaz volt kellemetlenség miatta,de inkább ez mint a szomszed utcából egy hülye.
Ha olyan ember akkor érezni fogod h miatta megéri :))
Ne viccelj, ezek a távolságok kb semmik! Maximum 1-1,5 óra alatt ott vagytok. Sokszor Budapesten is ennyi idő a város egyik végéből a másikba.
Néha azt érzem, hogy ilyen emberek túl sokat akarnak. Legyen kedves, rendes, szeressen és még a szomszédba is lakjon. Vicc. Ha működik, akkor úgyis költözés lesz belőle.
31/nő
Mi párommal neten ismerkedtünk meg, táv 200 km volt. 4 és fél évig voltunk távkapcsiban, utána meg összeköltöztünk. 6 és fél éve lassan már együtt vagyunk.
A távolság nem kifogás és nem akadály azoknak, akik együtt szeretnének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!