Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lesz egy társam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz egy társam vagy férjem hogy ha nem voltak komoly párkapcsolataim?

Figyelt kérdés
1-2 hónapos kapcsolataim voltak és mindig engem hagytak ott mert csendes vagyok(vagyis ezt gondolom hogy ezért, mert szó nélkül léptek le). Pedig annyira azért nem vagyok csendes velük beszéltem, sőt amikor többször késtek a randikról akkor mérges voltam. Már feladtam a reményt hogy találni fogok-e magamnak valakit. L/21
2014. ápr. 22. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem szokás szakítani, lehet van ott még más is.
2014. ápr. 22. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 22. 13:56
 3/9 anonim válasza:
Ne add fel, még van idõd a párválasztásra.Keresgélj:)
2014. ápr. 22. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehetett a baj. Kedves, odafigyelő voltam.
2014. ápr. 22. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
na ezt kapd ki: nekem semmilyen kapcsolatom nem volt még :D
2014. ápr. 22. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Pont ez a lényeg, hogy olyan ember legyen az életed párja akivel hosszúra sikerül majd.

Az hogy előtte rövidek voltak az nem számít, csak azt bizonyítja h nem ő volt a megfelelő személy.

Szerinted hány embernek jön össze elsőre? kevésnek

2014. ápr. 22. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát jó de a legtöbb 21 évesnek már nem csak komoly párkapcsolata van, ha nem már együtt él valakivel, vagy hozzáment valakihez.
2014. ápr. 22. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Ezek szerint te valami távoli helyen élhetsz...

Errefelé a 21 éves lányoknak maximum az 1% él együtt valakivel. Nagyon fiatal vagy te még.

A házasságról meg ne is beszéljünk szinte egyik sem házas..

2014. ápr. 22. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:

22 évesen lett egy komoly barátnőm, akivel két évig együtt is laktunk... úgyhogy még semmiről sem vagy lemaradva.

Csendes vagy? És az miért baj? Milyen megyében laksz? :)

26/F

2014. ápr. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!