Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj amiért nincsenek hosszabb párkapcsolataim?
Normális válaszokat kérek.
Amikor randizom fiúkkal kedves vagyok hozzájuk, beszélgetek, mosolygok. Igaz mellette nem vagy egy harsány, inkább csendesebb, halk beszédűbb vagyok. Volt olyan aki egy pár randi után lekoptatott, volt olyan aki egy hónap járás után lekoptatott. Volt olyan aki egy szó nélkül lépet le, nem is értettem az okát, nem is éreztette hogy probléma lenne velem. Volt aki azzal magyarázta hogy komoly vagyok, meg túl jó vagyok hozzá. L/22
Úgy érezted juttok közben előrébb?
Pár randi után csók, simi, stb volt?
Nem feltétlenül, de az is lehet hogy igen.
Nálam is hasonló volt a helyzet, de ott velem volt a baj. 1 esetet leszámítva nem volt 4 hónapnál hosszabb kapcsolatom...
Amikor a 3 hetes kapcsolatomnak is vége lett, kicsit magamba néztem, és be kellett vallanom magamnak, hogy túl görcsösen akartam kapcsolatot... valószínűleg ez látszott rajtam....
Akkor lazítottam, nem kerestem és vadásztam, csak nyitva tartottam a lehetőséget. Lefoglaltam magam más dolgokkal. Tanulással, hobbival, vizsgákkal, olvasással stb... és 2 hónap után megismertem a férjem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!