Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sikerülnek a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerülnek a párkapcsolataim?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de mintha a férfiaknak egy rövid idő után elegük lenne belőlem. Volt egy pasi aki azután rázott le, hogy találkoztam a barátaival. Egy másik meg mindig késett a randikról. De ez csak egy pár példa. Nem igazán tudom mit ronthattam el, miért vagyok ennyire rossz. A kudarcok miatt már társekerésessel sem próbálkozom. Az interneten mindig írnak rám, de egyik sem az estem. Tudom hogy lesz, aki belém köt, de nekem se jó akárki, értem ezt lelkileg. A családom szerint én vagyok a hibás, amiért soha nem tudok egy kapcsolatot sem kialakítani. Depressziós vagyok, sokszor van sírhatnékom, sokszor nincs semmihez kedvem, még kimozdulni sem. Tudom most itt azt írják hogy egy életképtelen nyomorék vagyok, aki megérdemli a sorsát. L/26
2018. márc. 30. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló cipőben járok én is.
2018. márc. 30. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Lényegében leírtad, hogy milyen szörnyen választasz. Szóval, kilogikázhatod a választ...
2018. márc. 30. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:

"A családom szerint én vagyok a hibás, amiért soha nem tudok egy kapcsolatot sem kialakítani."

Bocs, de akkor úgynevezett mérgező családban élsz. Nézz utána a "Mérgező szülők" című könyvnek. És kezdj el sürgősen és intenzíven önismerettel foglalkozni, mert minden ennek hiányára vezethető vissza.

Ha érdekel, majd írok egy pár kérdést, amit érdemes lenne magadnak feltenni, és ezzel elkezdheted önmagad megismerését.

2018. márc. 30. 17:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Még a tesóm is ezt mondja, aki pszichológiát tanult.
2018. márc. 30. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Fogjatok össze és keressétek együtt a nagy Ő-t.

Vigyétek a többi önsajnáltatót is.

Hálám üldözne téged.

2018. márc. 30. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor már meg is van, hogy kihez fordulhatsz segítségért, aki segíthet elindulni az önismeret útján. Egyéb kérdés?
2018. márc. 30. 18:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Már a tesóm is azt mondja hogy miattam nem sikerülnek a kapcsolataim.
2018. márc. 30. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy oka van annak, ha valami nem jön össze, ahogyan annak is nyilván oka van, hogy nem sikerülnek a párkapcsolataid, viszont neked kell rájönnöd, hogy mi az oka esetleg mit rontasz el, vagy talán tényleg egyik sem a megfelelő számodra. Viszont a legtöbb esetben erre csak utólag jövünk rá, hogy mi volt az ok. Van akinek könnyebben, van akinek nehezebben sikerül megtalálnia a megfelelő párt. Ez függ attól is, hogy milyen párt keresel, mit vársz el stb., de szerintem nem lehetetlen megtalálni, csak nem kell feladni és ne görcsölj rá a párkeresésre, hanem inkább engedd el magad és hagyd alakulni a dolgokat.
2018. márc. 30. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:

"Már a tesóm is azt mondja hogy miattam nem sikerülnek a kapcsolataim."

Oké, akkor talán itt lenne az ideje a cselekvésnek. Mond neked valamit ez a szó, hogy önreflexió?

2018. márc. 30. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:

szia, ha egy kis társaságra vágysz, nyugodtan írj és beszélgethetünk :)

25/F

2018. márc. 31. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!