Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is éreztétek már, hogy belefáradtatok az ismerkedésbe?
Ugyan a 25-ös választ nem én írtam, de messzemenően egyetértek vele.
Egyébként valóban nem voltak gyávák háborúzni? Gyakorlatilag nem volt más választásuk. Besorozták őket, aztán mehettek meghalni. Nevetséges, hogy neked attól férfi egy férfi, hogy embereket öl!
És úgy gondolom nem vagyok gyáva férfi, orvosként dolgozom, sokszor emberek élete múlik a döntéseimen, de az rohadtul nem hiányzik, hogy egy teljesen udvarias próbálkozás után, hülyének nézzenek, vagy megalázzanak az utcán! Ebben ugyanis a kedves hölgyek nagyon jók, meg a demagóg kijelentésekben is! Egy férfi, udvaroljon, dögöljön meg értelmetlen háborúkban, kezdeményezzen, legyen lovag... De mit is csinálnak a nők? Válogatnak, orrot húznak, megaláznak, kiröhögnek... Te egy tündérmesét vársz el a férfiaktól... várod a herceget fehér lovon, aki bátor, erős, kinyírja a sárkányt stb. De mit kapunk mi? A mesékben hölgyei ugyanis kedves, jószívű, makulátlan, okos, kifogástalan erkölcsű szerény hölgyek voltak! Hol vannak ezek a hölgyek? Sehol. A mai nő egója az egekben van, elvárások azok vannak, de felmutatni cuki pofin kívül nagyon ritkán sikerül valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!