Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is éreztétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is éreztétek már, hogy belefáradtatok az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy alapból jó lenne egy társ, de nem akartátok újból kezdeni sokadszor..

2019. júl. 17. 21:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha ez megnyugtat, én 190 centis állat vagyok és ez egyáltalán nem garancia a sikerre 😃😅
2019. júl. 19. 12:24
 22/28 anonim ***** válasza:
Hozzám ha odajönne egy tök normális pasi kávé meghívással igent mondanék.. sőt jut eszembe volt is rá példa. Persze nem egyből hanem másnapra megbeszéltünk egy találkozót... szóval létezik ilyen..” a hol élsz te” megnyilvánulásodra reagálva!
2019. júl. 19. 15:49
 23/28 anonim válasza:
Ugyan nekem nincs oly sok tapasztalatom ilyen téren, de nyeh :D tényleg egészen hamar elég kiábrándító tud lenni, eskü mintha eltűntek volna a normális hímek a föld színéről. És igen, igen, erre jön az, hogy normális lányok sincsenek már. Valóban fárasztó egy idő után, mert egyszerűen már el sem hiszed, hogy valaha találkozol majd valami rendesebb emberkével... :c
2019. júl. 19. 16:15
 24/28 anonim ***** válasza:
Jah és amúgy kedves 20-as! Afganisztánba nem ártatlan embereket mennek ki ölni. Hanem rendfenntartás miatt a magyarok. Az amerikaiak meg nem àrtatlant ölnek.
2019. júl. 19. 16:54
 25/28 anonim ***** válasza:
#24: És mégis mi közük a magyaroknak az ottani rendhez? Ha ide bevonulna egy ország hadserege és kirobbanna egy háború, aminek kapcsán az adott ország szövetségesei jönnének "rendet tartani", helyesnek gondolnád? Húzd ki a fejed a s.ggedből.
2019. júl. 19. 16:58
 26/28 anonim ***** válasza:
De b*nkó egy ember vagy te! 😁 Tök értelmetlen irányba vitted már el. Én csak azt mondtam régen háborúzni se voltak gyávák a férfiak, meg hónapokon keresztül udvarolni! Most meg arra nem képesek, hogy leszólítsanak egy lány az utcán! Bezzeg a motort tudja bőgetni melletted.
2019. júl. 19. 17:22
 27/28 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan a 25-ös választ nem én írtam, de messzemenően egyetértek vele.

Egyébként valóban nem voltak gyávák háborúzni? Gyakorlatilag nem volt más választásuk. Besorozták őket, aztán mehettek meghalni. Nevetséges, hogy neked attól férfi egy férfi, hogy embereket öl!

És úgy gondolom nem vagyok gyáva férfi, orvosként dolgozom, sokszor emberek élete múlik a döntéseimen, de az rohadtul nem hiányzik, hogy egy teljesen udvarias próbálkozás után, hülyének nézzenek, vagy megalázzanak az utcán! Ebben ugyanis a kedves hölgyek nagyon jók, meg a demagóg kijelentésekben is! Egy férfi, udvaroljon, dögöljön meg értelmetlen háborúkban, kezdeményezzen, legyen lovag... De mit is csinálnak a nők? Válogatnak, orrot húznak, megaláznak, kiröhögnek... Te egy tündérmesét vársz el a férfiaktól... várod a herceget fehér lovon, aki bátor, erős, kinyírja a sárkányt stb. De mit kapunk mi? A mesékben hölgyei ugyanis kedves, jószívű, makulátlan, okos, kifogástalan erkölcsű szerény hölgyek voltak! Hol vannak ezek a hölgyek? Sehol. A mai nő egója az egekben van, elvárások azok vannak, de felmutatni cuki pofin kívül nagyon ritkán sikerül valamit...

2019. júl. 19. 18:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Igazad van! Ez a háborús dolog egy eltúlzott példa akart lenni. Nem attól férfi egy férfi szàmomra. Tisztelet a kivètelnek. Van aki igenis tud mit felmutatni!
2019. júl. 19. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!