Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is éreztétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is éreztétek már, hogy belefáradtatok az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy alapból jó lenne egy társ, de nem akartátok újból kezdeni sokadszor..

2019. júl. 17. 21:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen korszakom es en valoban elfaradtam benne, mert aktivan kezdemenyeztem a fiuknal. Folyton azon jart az agyam, hogy hogyan felelhetnek meg masoknak es kimerultem ebben.
2019. júl. 17. 22:37
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele. Pont 2-3 hete estem pofára. Valahogy mindig kifogom azokat a férfiakat, akiket az ex megcsalt, de még mindig oda kötődnek, nem tudnak nyitni, nem megy nekik.. Üres duma. Már meghallom azt a szót, hogy ex, menekülök :D Vagy azokat,akik csak szexre mennek, semmi komolyat nem akarnak.Vagy akiknek nem jövök be :D

Én magányosnak érzem magam, közel a 30-hoz. Szeretnék már megállapodni, családot, gyereket és nyomaszt, főleg az is, hogy hol lehetne ismerkedni.. Tinder, baráti kör kizárva-itt már kb mindenkit ismerek. De közben meg én is meguntam, hogy századjára kezdjen el valaki megfogni, pazaroljam az időmet, energiámat, menjek a pofavizitekre, utána meg úgyis ugyanaz a vége..

2019. júl. 17. 22:43
 13/28 anonim ***** válasza:
6%
Egy nő BÁRMIKOR talál magának normális hozzáillő társat. A probléma ott van, hogy akkorák az igényeitek, hogy az isten se tudna neki megfelelni.
2019. júl. 18. 09:38
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő BÁRMIKOR talál magának normális hozzáillő társat."

Ez azért nem így van. Inkább úgy mondanám, hogy: Egy nő BÁRMIKOR talál magának olyan pasit, aki szívesen megdugná.

2019. júl. 18. 15:26
 15/28 anonim ***** válasza:
10%
Normálisat is bármikor talál csak éppen nulla energiát öltök az ismerkedésbe, és hatalmasak az elvárásaitok.
2019. júl. 18. 16:22
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Fuuuh de bosszantó. Én tök nyitott szemmel járok az utcán a 26 évem alatt egyetlen egy pasi szaladt utánam, hogy szeretne megismerkedni velem, de szó szerint sárga lapos volt! Nekem nincsennek túl nagy elvárásaim. Nem érdekel milyen kocsija van mivel foglalkozik mennyit keres. Nekem meg van mindenem nem kell a másé. Annyi az elvárás, hogy őszinte, megbízható legyen. Igen lehet igazad van.. a mai világban ez már túl nagy elvárás felőletek....
2019. júl. 18. 20:58
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Ha esetleg az lenne a következő beszólás, hogy akkor miért nem kezdemènyezünk?! A válaszom: nehogy màr a nyúl vigye a puskát! Ma már szinte mindent megcsinàlunk mint ti férfiak. Azért ennek a vadászösztönnek nem kène kihalni belőletek. Régen háborúba is eljàrtatok... 😅 most meg....
2019. júl. 18. 21:02
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

Kevés olyan nő van akinél érdemes kezdeményezni, és nem a külsővel van a nagyobb baj. De egyébként igen, a nő is kezdeményezhet, ha már állandóan a feminista hisztiket kell hallgatnunk.

Az akinek meg a háborúba menés pozitívum... Hát nem tudom elég rongy ember lehet...

2019. júl. 19. 01:01
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
Meglátsz egy tök jó nőt az utcán, akit nem ismersz. Milyen negativumot tudsz róla mondani ami miatt nem kezdeményezel? Egyébként az az ember aki elmegy a háborúba a hazájáért és, hogy a családja később egy jobb világba éljen tiszteletre méltó.
2019. júl. 19. 11:00
 20/28 anonim ***** válasza:

1956 óta nem volt honvédő háború, Afganisztánba kimenni ártatlan embereket ölni egy idegen háborúba pedig gáz, mint becsülendő.

Odamenni idegen nőhöz az utcán... Lol... Hol élsz te?! Teljesen udvarias kísérletre és kávémeghívásra is jobb esetben annyit kapsz, hogy van barátom, vagy bocs nem vagy az esetem, rosszabb esetben meg porig aláznak, nézz magadra és társai.

Pedig nem vagyok igénytelen. Csak éppen egy 172 centi magas vékony alkatú srác vagyok, a 185-190 cm magas kigyúrt állat helyett.

2019. júl. 19. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!