Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is éreztétek már, hogy belefáradtatok az ismerkedésbe?
Én is így vagyok vele. Pont 2-3 hete estem pofára. Valahogy mindig kifogom azokat a férfiakat, akiket az ex megcsalt, de még mindig oda kötődnek, nem tudnak nyitni, nem megy nekik.. Üres duma. Már meghallom azt a szót, hogy ex, menekülök :D Vagy azokat,akik csak szexre mennek, semmi komolyat nem akarnak.Vagy akiknek nem jövök be :D
Én magányosnak érzem magam, közel a 30-hoz. Szeretnék már megállapodni, családot, gyereket és nyomaszt, főleg az is, hogy hol lehetne ismerkedni.. Tinder, baráti kör kizárva-itt már kb mindenkit ismerek. De közben meg én is meguntam, hogy századjára kezdjen el valaki megfogni, pazaroljam az időmet, energiámat, menjek a pofavizitekre, utána meg úgyis ugyanaz a vége..
"Egy nő BÁRMIKOR talál magának normális hozzáillő társat."
Ez azért nem így van. Inkább úgy mondanám, hogy: Egy nő BÁRMIKOR talál magának olyan pasit, aki szívesen megdugná.
Kevés olyan nő van akinél érdemes kezdeményezni, és nem a külsővel van a nagyobb baj. De egyébként igen, a nő is kezdeményezhet, ha már állandóan a feminista hisztiket kell hallgatnunk.
Az akinek meg a háborúba menés pozitívum... Hát nem tudom elég rongy ember lehet...
1956 óta nem volt honvédő háború, Afganisztánba kimenni ártatlan embereket ölni egy idegen háborúba pedig gáz, mint becsülendő.
Odamenni idegen nőhöz az utcán... Lol... Hol élsz te?! Teljesen udvarias kísérletre és kávémeghívásra is jobb esetben annyit kapsz, hogy van barátom, vagy bocs nem vagy az esetem, rosszabb esetben meg porig aláznak, nézz magadra és társai.
Pedig nem vagyok igénytelen. Csak éppen egy 172 centi magas vékony alkatú srác vagyok, a 185-190 cm magas kigyúrt állat helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!