Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is éreztétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is éreztétek már, hogy belefáradtatok az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy alapból jó lenne egy társ, de nem akartátok újból kezdeni sokadszor..

2019. júl. 17. 21:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem így fogalmaznám meg, de kb. igen.
2019. júl. 17. 21:06
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem is azt mondanám, hogy belefáradtam inkább csak kicsit meguntam, hogy nincs szerencsém ismerkedés téren. Illetve, szerintem minél jobban erőltetem, annál kevésbé lesz sikeres. Most inkább az edzésre, tanulásra és a barátaimra koncentrálok, aztán majd hozza a sors :)
2019. júl. 17. 21:10
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát a sokadik zátonyra futott kapcsolat után szerintem sokan érzik úgy, hogy már belekezdeni is fárasztó, legalábbis én így vagyok. De majd kiheverem a dolgot és jó lesz.

A másik, amikor sokáig marad parlagon az ember és egy-egy reményteli szikra után megint semmi is elkeserítő.

Mindkét esetben inkább foglalkozzunk magunkkal és ha majd rendben leszünk, akkor könnyebb lesz. Ha el tudjuk fogadni, hogy társ nélkül is lehetünk boldogok, akkor majd kopogtat valaki, akit meggyőz a magabiztos, egészséges kisugárzásunk. :)

2019. júl. 17. 21:14
 4/28 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Csak siránkoznak, hogy nincs normális nő. Ha meg ott van akkor ba..sznak az egészre. Kiábrándultam, de én is úgy vagyok vele mint az előző, edzés meg tanulás leköti a figyelmem.

Inkább egyedül mint egy idióta mellett.

2019. júl. 17. 21:16
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elottem szolokhoz. Bar kozelebb a 30hoz kicsit nyomaszto, hogy masok mar revbe ertek, nekem meg semmim sincsen. De inkabb egyedül, mint megalazva élni.
2019. júl. 17. 21:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen... Sok reményteli felcsillanás után, nagy üresség. Már nagyon nincs kedvem csalódni, meg szaladni a férfiak után.
2019. júl. 17. 21:28
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok már fiatal és tényleg nyomasztó, de olyankor eszembe jutnak az olyan párok akik úgy élnek mint a kutya meg a macska meg félredugnak. Szerintem nekünk még mindig jobb. :-)
2019. júl. 17. 21:28
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem is foglalkozom vele.Egyedül maradok,nem nagy ügy,van akinek nem jut senki.
2019. júl. 17. 21:32
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

#7: Mi az, hogy te sem vagy már fiatal? A 30 még lazán fiatal, ne öljetek meg, hogy 27 évesen úgy kellene éreznem, hogy le vagyok maradva. :D

Amúgy jelenleg én is azt érzem, hogy elég. Ha szembejön egyszer a zigazi, akkor örülök, ha nem, eléldegélek a kutyámmal, meg fejlesztem magam, dolgozom a céljaimért. Direktben nem is keresek párt, mert unom.

2019. júl. 17. 21:36
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindig panaszkodnak a férfiak, hogy csak k*rvák jutnak nekik, amikor meg van egy normális rendes nő azzal meg nem foglalkoznak. Én lassan két ève kapcsolatig se jutok el senkivel, pedig van amikor visszanézve azt mondom, hogy úristen meg se érdemelt volna. Lehet a sors is kegyelmez nekünk, hogy ne ilyen hülyék mellett éljünk. Viszont az egónak meg nagyon rosszul tud esni, hogy “ilyen baromnak se kellek”. Néha én is úgy érzem hogy levagyok maradva közel a 30-hoz.
2019. júl. 17. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!