Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Máté szerintetek alfa?
A közösségi oldalain fent lévő dolgok csak trollkodások és kamu üzenetek jórészt. Nem azért írkálnak rá mert hú de tetszik nekik hanem mert az az 5 perc hírnév kell nekik amikor kikerül egy üzi amit ők írtak.
Egyébként én beszélgettem már vele élőben párszor, közel sem mondanám "alfának". Üzletemberként megállja a helyét és egyébként nagyon értelmes, de ha sok ember van körülötte eszméletlen tahó módon tudja produkálni magát. Kifejezetten egy ilyen esetre emlékszem amikor miután távozott a drága az összes csaj összesúgott, hogy úr isten ők nem gondolták, hogy ekkora bunkó. Egyébként ha kettesben beszélgetsz vele akkor egyáltalán nem az, de nyilván fent kell tartania egy imidzset.
Értelmes fazon, gyakran olvas, jó beszólásai vannak.
De tényleg van egy igazi tahó tajparaszt stílusa, olyan igazi erőltetett low budget kategória.
Ha jól tudom YouTube-csatija is van. ITM-TV néven. Most szőke és egy nagy olajfolt alakú tetkó van a vállán.
A Tinder-képek kamuk, alig-alig dumál rajta igazi nővel. Egyik képen sincs sem az ő sem a csaj neve feltüntetve. Inkább színészkedik az oldalán meg mindenféle cuccokat rendezvényeket mutat be vagy hirdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!