Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?
"Normális, nem csúnya, népszerű, vonzó személyiségű embert miért utasítana vissza bárki?"
En szeretem a Dobos tortat! Ez azt jelenti, hogy naponta akarok enni doboos tortat?
Nem. Amikor naponta kinalnak meg a dobos tortaval, akkor mar elutasitom azonnal.
Es komolyra forditva a szot
En mindenkit elutasitok aki klubban vagy szorakozohelyen jon oda, nem erdekel, hogy mennyire jokepu.
Utcan alapbol elutasitas, mert nem tudom, hogy mas no hogy van ezzel, de en nem ugy jarkalok a varosban, hogy azt nezem, hogy kivel tudnek osszejonni. A napi bevasarlas, a meloban tortentek, a tanfolyamom, a hetvegi terveim jarnak a fejemben es nem szeretem ha ezt megzavarja valaki.
Tomegkozlekedesi eszkozon elbeszelgetek, de a randit elutasitom akkor is.
Es amugy meg alapjaraton NEM keresek senkit. Jol el vagyok egyedul, tobbre ertekelem a szabadsagomat.
Ugyhogy, csak azert mert valaki normalis es vonzo, nem fogok neki igent mondani.
Szerintem ti itt főként a szórakozóhelyen való ismerkedésre gondoltok. Ahol egy lányra nagyjából 10-en pályáznak, ott nyilván sokakat utasítanak vissza.
Én inkább az iskola/munkahely és ezekhez hasonló ismerkedésre értettem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!