Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak egy nagyon előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
71%

"Normális, nem csúnya, népszerű, vonzó személyiségű embert miért utasítana vissza bárki?"

En szeretem a Dobos tortat! Ez azt jelenti, hogy naponta akarok enni doboos tortat?

Nem. Amikor naponta kinalnak meg a dobos tortaval, akkor mar elutasitom azonnal.

Es komolyra forditva a szot

En mindenkit elutasitok aki klubban vagy szorakozohelyen jon oda, nem erdekel, hogy mennyire jokepu.

Utcan alapbol elutasitas, mert nem tudom, hogy mas no hogy van ezzel, de en nem ugy jarkalok a varosban, hogy azt nezem, hogy kivel tudnek osszejonni. A napi bevasarlas, a meloban tortentek, a tanfolyamom, a hetvegi terveim jarnak a fejemben es nem szeretem ha ezt megzavarja valaki.

Tomegkozlekedesi eszkozon elbeszelgetek, de a randit elutasitom akkor is.

Es amugy meg alapjaraton NEM keresek senkit. Jol el vagyok egyedul, tobbre ertekelem a szabadsagomat.

Ugyhogy, csak azert mert valaki normalis es vonzo, nem fogok neki igent mondani.

2019. nov. 21. 23:50
 42/44 anonim ***** válasza:
Te julius ota ezen nyavalyogsz? Na, figyelj, en adok neked egy konkret valos szamszeru valaszt, de aztan fejezd ve a sirankozast. Eloben kb. 100-bol 99 pasit utasitok vissza. Ebben a 99-ben vannak masok szamara jo kulsejuek es jo szemelyiseguek. Ritkan ezeknek a kombinacioja is megvan😀 Azonban en kb. 10 evente egyszer latok olyat, aki kulsore tetszik, viszont tok jol elvagyok a szinglisegemmel, ezert csak akkor dobom el, ha valaki jobbat tud nyujtani. Errol nyilvan nem a ferfiak tehetnek, megis visszautasitom oket, annak ellenere, hogy nincs veluk baj. NalD viszont mas ok is szoba jöhet. Pl., hogy a nok nem nagyon szeretnenek egy felnott hisztigepet.Bruhuhu..biztos szornyu vagyok!
2019. nov. 22. 00:30
 43/44 A kérdező kommentje:

Szerintem ti itt főként a szórakozóhelyen való ismerkedésre gondoltok. Ahol egy lányra nagyjából 10-en pályáznak, ott nyilván sokakat utasítanak vissza.

Én inkább az iskola/munkahely és ezekhez hasonló ismerkedésre értettem a dolgokat.

2019. dec. 14. 08:03
 44/44 anonim ***** válasza:
91%
Most összeszámoltam, iskolában 9- ből 9-et utasítottam vissza, köztük jóképűeket is. A párommal kiránduláson ismerkedtem össze, azóta együtt vagyunk. Nem igazán előnyös a kinézete, de egy hihetetlenül jó ember.
2020. jan. 17. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!