Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?
Márpedig de, mindenkivel előfordulhat.
Én is utasítottam el embereket kb. azért, mert csak. Fárasztottak az emberek, az ismerkedősdi, baromira nem vágytam kapcsolatra, stb... ezer+egy oka lehet, amihez amúgy az adott pasinak semmi, de semmi köze nincsen. Röviden: emészd meg, nem körülöttetek forog a khibaxott világ.
"férfiak többségét legfeljebb akkor utasítja vissza egy nő, ha kapcsolatban van"
Te magadnál vagy? Ha szingli valaki, akkor is jó, ha 20-bol egyet nem utasít vissza.
Te tényleg olyan degenerált vagy, hogy azt hiszed, hogy én, vagy mas nő az első beprobalkozoval válogatás nélkül elmegy?
Eszem megáll!
Hát ezen az okfejtésen én is behaltam, kérdező.
Hol élsz te, szatyorban? :D
Kb az a reális, amit egy válaszoló itt számszerűsített, annyit árnyalnék rajta, hogy az átlag azért pár tíz elutasítás után kap egy-két pozitív visszajelzést, nem kell százakat várnia.
De olyan ember a világon nincs, erre összes ingó- és ingatlanvagyonomat fel merem tenni, akit soha senki nem utasított vissza.
Másik kérdés, mit jelent szerinted introvertáltnak lenni?
Ülni egy asztaltársasággal némán, és csodálkozni, hogy senki sem érdeklődik felőled?
Vagy csak nem mindig mindenáron a középpontban lenni, csak ahhoz hozzászólni, ami érdekel/járatos vagy benne?
Nem mindegy...
"jó, ha 20-bol egyet nem utasít vissza"
De olyat nem utasítana vissza senki, aki bejön neki, nem?
Miért ne jönne be a 20-ból 19?
Ha csak nem olyan személyiséggel rendelkezik valaki, mint én, nem tudom elképzelni, hogy legyen akár egy olyan nő is, akinek nem jön be.
Messze nem jön be 20-bol 19 senkinek.
Ilyen ostobasagot meg itt a gyk-an is nagyon ritkán olvasni.
Magam részerol olyan pasi, akivel azonnal benne lennek egy kalandban, na ilyent kettő havonta ha egyet látok, de inkább ritkabban.
Kérdező, te eddig szerintem egyáltalán nem éltél emberek között.
Nem, nem jön be 20 ellenkező neműből 19, aki szembejön velem. Senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!