Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak egy nagyon előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
96%
Ezer ok miatt el lehet utasítani valakit. Pl párkapcsolata van, nem szimpatikus neki, nem vágyik kapcsolatra, stb.
2019. júl. 16. 15:34
 12/44 anonim ***** válasza:
97%

Márpedig de, mindenkivel előfordulhat.

Én is utasítottam el embereket kb. azért, mert csak. Fárasztottak az emberek, az ismerkedősdi, baromira nem vágytam kapcsolatra, stb... ezer+egy oka lehet, amihez amúgy az adott pasinak semmi, de semmi köze nincsen. Röviden: emészd meg, nem körülöttetek forog a khibaxott világ.

2019. júl. 16. 15:53
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

"férfiak többségét legfeljebb akkor utasítja vissza egy nő, ha kapcsolatban van"

Te magadnál vagy? Ha szingli valaki, akkor is jó, ha 20-bol egyet nem utasít vissza.

Te tényleg olyan degenerált vagy, hogy azt hiszed, hogy én, vagy mas nő az első beprobalkozoval válogatás nélkül elmegy?

Eszem megáll!

2019. júl. 16. 15:59
 14/44 anonim ***** válasza:

Engem mindig elutasitottak

2019. júl. 16. 16:13
 15/44 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezen az okfejtésen én is behaltam, kérdező.

Hol élsz te, szatyorban? :D

Kb az a reális, amit egy válaszoló itt számszerűsített, annyit árnyalnék rajta, hogy az átlag azért pár tíz elutasítás után kap egy-két pozitív visszajelzést, nem kell százakat várnia.

De olyan ember a világon nincs, erre összes ingó- és ingatlanvagyonomat fel merem tenni, akit soha senki nem utasított vissza.

2019. júl. 16. 16:50
 16/44 anonim ***** válasza:
96%

Másik kérdés, mit jelent szerinted introvertáltnak lenni?

Ülni egy asztaltársasággal némán, és csodálkozni, hogy senki sem érdeklődik felőled?

Vagy csak nem mindig mindenáron a középpontban lenni, csak ahhoz hozzászólni, ami érdekel/járatos vagy benne?

Nem mindegy...

2019. júl. 16. 16:54
 17/44 A kérdező kommentje:

"jó, ha 20-bol egyet nem utasít vissza"

De olyat nem utasítana vissza senki, aki bejön neki, nem?

Miért ne jönne be a 20-ból 19?

Ha csak nem olyan személyiséggel rendelkezik valaki, mint én, nem tudom elképzelni, hogy legyen akár egy olyan nő is, akinek nem jön be.

2019. júl. 16. 21:15
 18/44 anonim ***** válasza:

Messze nem jön be 20-bol 19 senkinek.

Ilyen ostobasagot meg itt a gyk-an is nagyon ritkán olvasni.

Magam részerol olyan pasi, akivel azonnal benne lennek egy kalandban, na ilyent kettő havonta ha egyet látok, de inkább ritkabban.

2019. júl. 16. 21:25
 19/44 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, te eddig szerintem egyáltalán nem éltél emberek között.

Nem, nem jön be 20 ellenkező neműből 19, aki szembejön velem. Senkinek sem.

2019. júl. 16. 22:00
 20/44 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül arra gondoltam, hogy így első látásra bejönne. Pusztán arra, hogy az a korábbi válasz, miszerint egy nő 20-ból 19-et visszautasít, tuti nem így van.
2019. júl. 16. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!