Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak egy nagyon előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
95%

"normális esetben nem kéne előfordulnia, hogy valaki visszautasít."

Szóval bárkivel együtt kell lennem, az első jött-menttel, aki erre igényt tart?

Kérdező, te olyan sötét vagy, a fekete éjszakában napszemüveg kell hozzád képest.

2019. júl. 17. 11:59
 32/44 A kérdező kommentje:
#31: nyilván ha nagyon sokan tartanak erre igényt, akkor lesz közte olyan is, aki nem jön be. Én csak azt mondom, hogy azzal az illetővel (aki nem jött be) biztosan van valami nagyon komoly gond, ami miatt nem. Normális, nem csúnya, népszerű, vonzó személyiségű embert miért utasítana vissza bárki?
2019. júl. 17. 12:08
 33/44 anonim ***** válasza:

Mindenkit visszautasitanak amugy neha....

Te most arrol beszelsz, akit sorozatosan utasitanak vissza.

2019. júl. 17. 12:53
 34/44 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mondjátok meg, ti milyen arányban utasítottátok vissza a próbálkozókat? Kb. hányból hányat?
2019. júl. 27. 19:14
 35/44 anonim ***** válasza:
91%

A sok idiota tarskerisböl egynek mondtam igent.

Az aranyok kb 100 az egyhez

2019. okt. 4. 19:44
 36/44 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk a társkereső az kicsit más, ott mindenki mindenkire ráírogat. Inkább az élőben való ismerkedésre gondoltam, ott azért annyit nem nyomulnak az emberek, legalábbis nem mindenki.
2019. okt. 4. 20:05
 37/44 anonim ***** válasza:

Eddig MINDENKIT visszautasítottam, aki bepróbálkozott nálam. Csak olyannal jöttem össze, akinél én kezdeményeztem. Ebből a szempontból én mondjuk kivétel vagyok.

De akkor sincs olyan, akit ne utasították volna el. Attól, hogy valaki nem ronda, normális...stb, még nem lesz automatikusan vonzó mindenki számára. Volt, hogy egy kifejezetten helyes, tanult, nem kretén srácot küldtem el, mert hiába volt minden adott, nem fogott meg benne semmi, nem éreztem, hogy egy hullámhosszon lennénk. Nem volt semmi baj vele, csak nem voltunk egymáshoz valók.

De igen, ha valakit sorozatosan, konzekvensen visszautasítani, annak van oka. Ellenben nem biztos, hogy annyira egyértelmű az oka. Lehet persze, hogy a külseje, vagy egy igen erős jellembeli hibája miatt történik. Lehet, csak egyszerűen "rossz típusnál" próbálkozik. Nem feltétlenül külsőre, (de akár az is lehet, bár) inkább belsőre, vagy életvitelben teljesen eltérő embereknél. Esetleg olyan társaságban mozog, ahová "nem passzol", vagy csak nincs hozzá illő ember. Lehet, hogy olyan időszakon megy át, ami túl erős negatív nyomot hagy a viselkedésében, kisugárzásában, emiatt élből taszító szinte mindenki számára. És biztos vagyok benne, hogy tudnék még pontokat írni a listához.

Röviden: ne élj álomvilágban. Mindenkit utasítottak már vissza, csak tudják kezelni, nem csinálnak belőle ügyet, jobban megfontolják, kivel kezdenek, tanulnak a hibájukból.

2019. okt. 4. 20:45
 38/44 anonim válasza:

Ez nem igaz... Meg megint ez a szánalmas önsajnáltató sose volt csajom?

Amúgy bármelyik pasit visszautasítják? Én tudott miért utasítottam mindig srácokat, mert a szüleim nem engedték... Olyat is, aki annyira tetszett, hogy hetekig nem ment ki a fejemből...

Olyan viszont volt, hogy nem akarta az istenért sem felfogni, hogy nem, zaklatott. Vagy hogy annyira undorodtam tőle, de csak jött közelebb a buszon, minden nap...

2019. okt. 4. 20:49
 39/44 anonim ***** válasza:

Hát nem.

Egy normális nő felméri a férfit, mielőtt bármi lépésre szánná el magát, és az elutasítás lehet annyi is, hogy max. a barátzónába kerülsz. Az alpha tulajdonságokat keresik egy férfiban, és lehet valaki jóképű, ha ez nincs benne, csökkennek az esélyei.

2019. okt. 5. 07:50
 40/44 anonim ***** válasza:
kérdezőnek igaza van, ha egy férfi az férfi, nem hagyja h a nő elutasítja. Addig teper, még a nő bele nem zakkan az örökös elutasításba és ad egy esélyt a pasinak.
2019. nov. 21. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!