Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy nagyon előnytelen külsejű vagy személyiségű pasival fordulhat elő, hogy egy nő visszautasítja?
Ez ostobaság. Én már utasítottam vissza jó pasit, és nagyon egyszerű okból.
Engem senki nem vonz első látásra. Lehet hogy jól néz ki, ezt meg is állapítom, de nem vágyom többre vele. Nekem ahhoz hogy többre vágyjak, valamilyen szinten meg kell ismernem, hallanom kell beszélni, érezni az illatát, figyelni egy darabig stb. És akárki idegennel ez nem jön össze. Ezért többnyire olyan tetszik, akit már ismerek valahonnan egy ideje, és ha tetszik valaki, akkor ha esélytelen is a dolog, nem fog érdekelni egy random idegen az utcán csak azért mert jól néz ki.
"20-ból 19-et visszautasít, tuti nem így van."
Még többet is.
#24: nemcsak hogy vannak, szerintem a többséget sohasem utasítják vissza.
Persze, lehetnek kivételek. Biztosan vannak olyan nők, akik a bepróbálkozók többségét kikosarazzák, de ez nem tipikus.
Hány nōnél próbálkoztál??????
Ha komolyan csak 1 nō visszautasítása miatt parázol ilyeneken, akkor elég agyhalott lehetsz. Más nōkkel sem jön össze a dolog? Azt még megértem, ha mindenki visszautasít és azért érzel így.
Ha más nōknek tetszel, akkor elèg baromság 1 nōbōl következtetni.
Komoly visszautasítást csak egyszer kaptam. A leszólításokat inkább ne számítsuk bele.
Ha nyomulok, akkor az a baj. Ha nem, akkor meg túl "félős" vagyok, vagy a lány nem is tudja, hogy akarok-e valamit tőle. De én most nem is magamról akartam beszélni, hanem csak arról, hogy normális esetben nem kéne előfordulnia, hogy valaki visszautasít. Ez abszolút nem normális és nem átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!