Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, aki hasonlít egy hajléktalanra?
Figyelt kérdés
Fiatalabb kb 10 évvel. Ugyanilyen bőr és frizura, ilyen mosoly. Kicsit jobb állapotban lévő, de szabálytalan és csúnya fogsor.
Öltözék is ilyen.
Nincs pénze javítani magán. Állatokat tart vidéken, kell a pénz a veteményezésre és betakarításra. Kajára futja és évente venni egy pár új cipőt és egy sportnadrágot.
Mindezek mellett kedves, nem szószátyár, nem pletykás, jól kijön az emberekkel.
Mit szólnátok egy ilyen nőhöz?
2019. júl. 16. 15:11
11/17 anonim válasza:
A képen lévővel vagy hasonló kategóriával semmiképpen sem.
12/17 anonim válasza:
Nem.Ha valaki egyáltalán nem törődik a külsejével(nő/férfi,tökmindegy),azzal komoly gond van belül is.
13/17 anonim válasza:
hát ez már a borzasztó kategória, azért ennyire nem vagyok rossz pasi. de! ha mégis valami baleset vagy nem tudom milyen okból kifolyólag összekeverednék vele intim helyzetben, biztos hogy nem tudnék merevedést produkálni. szerintem.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 16. 22:40
15/17 anonim válasza:
Szerintem belőle is lehetne átlagos kinézetű nőt varázsolni. Ha hajlandó lenne a fejlődésre és nem a "fogadj el úgy ahogy vagyok" dumát nyomatná, akkor össze lehetne jönni vele.
16/17 anonim válasza:
Mutass egy egészalakos képet, és akkor megmondom.
17/17 anonim válasza:
És milyen a teste? A nunusa? Nem lóg a vazsinája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!