Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel, aki hasonlít egy hajléktalanra?

Figyelt kérdés

[link]

Fiatalabb kb 10 évvel. Ugyanilyen bőr és frizura, ilyen mosoly. Kicsit jobb állapotban lévő, de szabálytalan és csúnya fogsor.

Öltözék is ilyen.

Nincs pénze javítani magán. Állatokat tart vidéken, kell a pénz a veteményezésre és betakarításra. Kajára futja és évente venni egy pár új cipőt és egy sportnadrágot.

Mindezek mellett kedves, nem szószátyár, nem pletykás, jól kijön az emberekkel.

Mit szólnátok egy ilyen nőhöz?

2019. júl. 16. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Amilyen nőket látok terhesgondozáson, szerintem simán van olyan szerencsétlen, aki vele is összejönne. Velem bezzeg nem, mert nekem a lelkem csúnya. :D
2019. júl. 16. 15:15
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Inkább mint egy plázacica.
2019. júl. 16. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Persze.
2019. júl. 16. 15:22
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Nincs csúf nô csak ápolatlan. Az ápolatlanság meg taszító
2019. júl. 16. 15:26
 5/17 anonim ***** válasza:
40%

Nincs csúf nő, csak kevés pia.

Nincs csúf férfi, csak kevés pénz :D

2019. júl. 16. 15:33
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy csúf. Egyszerűen nem fordít gondot a külsejére. Rendesen tisztálkodik, megfésüli a haját, borotválja a lábát és a hónalját és kb ennyi.

Sosem öltözik ki. Nincs egy ruhája sem. Ha valahol elegánsan kell megjelenni, fekete nadrágot és fehér blúzt vesz fel, haját lófarokban hordja mindig.

2019. júl. 16. 15:36
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Azért az a kép,amihez hasonlìtod magad elég gáz.Itt meg a sok igénytelen pasi,aki minden mindegy alapon Téged is megdugna,nem biztos,hogy a vló helyzetet mutatja.De igaza van 1#-nek.
2019. júl. 16. 15:41
 8/17 anonim ***** válasza:

Ezt bebuktad kérdező, kérek szépen képet privátba :)

Nem a külső számít, én segítenék rendbeszedni.

2019. júl. 16. 15:44
 9/17 anonim ***** válasza:
E kép alapján nemet mondanék, viszont épp pár hete láttam egy nem épp szabályos fogsorú, koszos kezű, körmű lányt, aki a kisugárzásával hihetetlenül megfogott. Szóval nem tudom, talán. :)
2019. júl. 16. 17:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Turkálóból pár száz forintért fel tudsz szépen öltözni,cipőket meg találsz olcsón a kínaiba vagy szintén turkáló esetleg vannak ezek az olcsóbb üzletek (Cosmos,Kik,Pepco,Sinsay) ott vannak olcsó és jó cipők is.

Fodrászhoz sem kell járni,hagyod hogy megnőjön a hajad egyenesen és utána már bárhogy tudod hordani a haj állagára meg ha száraz akkor tudsz olcsón venni valamilyen olajos krémet vagy csak simán bekened a végeit olajjal. Ha zsíros akkor egyszerűbb,csak mosni kell.

Nem kell drága arclemosókat venni,ha csak szappanra telik akkor válassz valami natúr szappant ami nem szárítja a bőrt.

Ha szeretsz sminkelni akkor azokból is van több olcsó fajta én anno a DM/Rossmanba az Essence termékeit vettem (300 körül van egy szemcerka amit ha ügyes vagy szemhélytusként is tudsz használni)

Rúzsokat a kínaiba is tudsz venni szintén 200-300 körül.

Ha nem pesten laksz akkor egyszer megéri feljönni vagy a legközelebbi nagyvárosba elmenni ezekért.

2019. júl. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!