Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúny a fogsorod csináltasd meg, ha gagyi a szemüveg (erre telik) csináltass menőt, ne csak sétálni menjetek állandóan ( 25+ korosztál), legyen albérleted/lakásod. Mégis pénz kérdése a társkeresés?
Egyrészt nem mindenkinek van csúnya fogsora, akinek alapból szép és rendesen ápolja, az nem szorul rá arra, hogy sokat költsön rá. A szemüveg probléma sem egy általános, de aki szemüveges, az sem költ rá föltétlenül olyan sokat, vannak jó áron is jó szemüveg keretek, nem egyszer láttam olyant, hogy jól állt valakinek, mégsem valami márkás keret volt az. Ki lehet találni változatos programokat, akár biciklizás, tenisz, stb. ami nem költséges, mégis szórakoztató. A te bajod, hogy csóróként nem is tudsz elképzelni idōtöltéseket, ami ne lenne költséges. Amúgyis ez emberfüggō, hogy ki mennyire szórakoztató. Nem biztos, hogy attól fogok valakit érdekesnek tartani, hogy naponta költekezik egy “menō” fancy pubban, ahol a haverokkal koktélozik. Ez is uncsi. Ellenben ahhoz, hogy valakinek érdekes hobbijai legyenek, az nem pénz függō, hanem a készségeidtōl is függ. Hiába van pénzed rá, ha semmi készséged pl. egy sport programban, ezeket nem pénzzel fogod megvenni...
Albérlet/lakás érthetō módon összeköltōzésnél fog számítani.. annyira nem kell elszaladni a lóval.. akinek barátnōje sincs, egy randija sem alakul, az minek gondolkodna már ilyen elōrehaladott dolgokon, mint összeköltōzés?
Sajnos genetika meg energia ital függőség miatt volt gondom a fogakkal,egy metszőfogam pedig kidobták zöld dióval. ....Lényeg fogaimra (magán orvos) tavaly 200000 simán elment.
Nem mondtam általános probléma csak az itteni "25 évesen nem találok párt emberekkel" szerintem kb ezek na meg fiúknál a" kezdő szakmunkás arcszőr"
17-es
Köszönöm, ritka normális választ adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!