Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csúny a fogsorod csináltasd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúny a fogsorod csináltasd meg, ha gagyi a szemüveg (erre telik) csináltass menőt, ne csak sétálni menjetek állandóan ( 25+ korosztál), legyen albérleted/lakásod. Mégis pénz kérdése a társkeresés?

Figyelt kérdés
Gyk válaszokból szemezgettem. Sok 25 vagyok, nem volt csajom ,szűz vagyok pasiról kiderűl csúnya. Mit tanácsoltok? Amit a kérdésben leírtam.Ezek 10-100.000 es tételek. Más kérdésnél mindenki súlykolja,a pénz nem számít. Akkor mégis?

#Pénznemszámít
2019. júl. 16. 14:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Ezeknek semmi köze nincsen a társkereséshez. És annyira alap dolgok... Már a kérdésből jól látszik, hogy egyszerűen csak igénytelen és lusta vagy.

Például a szemüveg téma. Párom most csináltatta nemrég, külföldi optikából rendelte. 30 ezret fizetett érte és tökéletes, annyi volt, hogy megadta az adatokat és választott egy keretet. Szerintem egy átlag fizetésből is simán megengedhető tétel.

Hogyha a fogsorod nem extrém csúnya akkor senkit nem fog érdekelni. Fehérítésre vannak már baromi olcsó praktikák meg termékek.

Randikhoz persze, pénz kell ahogy az életben mindenhez. De ha már együtt mentek akkor ezeket együtt fizetitek. Megint csak azt tudom rá mondani, hogy kb semmibe nem kerül. Mi minden hétvégén eljárunk komolyabb programokra vagy kirándulni, annyira semmibe nem kerül ha az ember nem lusta utána nézni, hogy hova lehet menni olcsón.

Azt meg megint csak alapnak gondolom, hogy valakit nem a szülei istápolgatnak 25 évesen. Egy felnőtt embernek legyen már igénye némi önállóságra meg arra, hogy egy komoly kapcsolatban a párjával ne a szülei nyakán legyenek napokig. Tényleg annyira kellemetlen amikor főznétek vagy mosni kéne vagy csak simán összebújnátok a kanapén de nem tudtok mert anyósékat kell kerülgetni. Nekik is kellemetlen. Ha már ketten vagytok akkor simán ki lehet fizetni az albit két fizuból.

Az élethez pénz kell, de ez kapcsolat nélkül is így van. Ennyi erővel ne is használd a netet sem mert pénzbe kerül. Az alap dolgokon kívül nem fog számítani a pénz társkeresésnél.

2019. júl. 16. 15:18
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez saját magadnak kellene igényed legyen rá.

Ez a baj,hogy ti a társkeresèssel teszitek függővé a fogat,szemüveget,vagy karriert is.

Meg a különélés is alapnak kellene lennie,hogy igényled.

Ez a baj a mindsettel van baj meg a hozzáállással.

2019. júl. 16. 16:14
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

És ez a nőknek mind ingyen van, vagy mi a pöts?

Vagy neked mindegy, ha rohad a foga, géppel 2 centisre van vágva a haja, igénytelenül öltözik, pattanásos, és mindehol szőr virít?

Van valami halvány fogalmad, hogy az ápolt, igényes megjelenés mennyibe kerül?

Nőként nem kell lakni valahol? Vagy azt hiszed, hogy természetben fizet érte mindenki?

2019. júl. 16. 16:15
 14/27 A kérdező kommentje:
Sokan nem tudtok pár szót értelmezni! Nem magamról van szó,csak az itteni szűz fiúknak adott válaszokról. Hál Istennek jól látok még,keresek is valamennyit ,lelkileg sincs gond. Nem vagyok igénytelen,bár számolom mi mennyibe kerül.
2019. júl. 16. 16:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek olyan dolgok, amik társkereséstől függetlenek kellene, hogy legyenek. Ha valaki társkereséstől függően foglalkozik ezekkel, az alapvetően igénytelen, önállótlan, és amint elmúlik a rózsaszín köd miatti kezdeti lelkesedés, visszasüllyed erre a szintre, és akkor jön a csalódás, hogy nem ilyennek ismerte meg a másik. Pedig mindig olyan volt, csak társtalálás céljából felvett egy álarcot, és nem lehet örökké játszani.
2019. júl. 16. 16:26
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Pszichológus nem írhat fel gyógyszert, pont terápiával gyógyít. Ingyen járok hozzá.
2019. júl. 16. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy számít.

Nő vagyok, és nem véletlenül egyedülálló. Sosem volt és nem is lesz elég pénzem ahhoz, hogy korrigáljam, amiket kell és hogy igényes, csinos, vonzó legyek. A korrekció horror összeg, de a stílusos, jobb minőségű ruhák és kozmetikumok sem filléres tételek. Programokon részt venni sem az igazi úgy, hogy épp csak kifizetted a kötelezőket (utazási költség, belépő, ahová kell), és maradt nálad 1.500-2.000 Ft.

Férfiként szerintem még nehezebb, hiszen manapság is sok nő elvárja, hogy az ő költségeit is a férfi finanszírozza. Saját albérletet vagy lakást is inkább a férfiaktól szokás elvárni.

Kérdező, ezt az fogja megérteni, akinek mondjuk gyerekkora óta csak az éhbérért gürcölés a realitás, meg az, hogy emellé van egy rémes, drága fenntartású ingatlanuk a "világ végén", ami eladhatatlan, de legalább nincs rajta hitel, így családilag összeteszik érte a két kezüket, mert ha még ez sem volna... Itt, a gyk-n a többség szerintem ennél kicsit vagy sokkal jobb pozícióból írogat. Akinek nem akkora érvágás 30 ezer Ft egy szemüvegért, az nem fogja igazán átérezni, hogy más miért gondol meg annyira még egy 3-5 ezer Ft-os kiadást is.

Ha magamból, az előnytelen adottságaimból indulok ki, nemhogy 30, de még 3x30 ezerért sem tudnék olyan szemüveget készíttetni, ami ezen a gyalázatos arcon nem jól, csak legalább nem kifejezetten rosszul mutat. Én ezért nem is csináltatok. Kontaktlencse nem opció, úgyhogy jelenleg hálát adok az égnek, hogy a jobb szemem 100%-os, ami szinte tökéletesen kompenzálja, hogy a balra már alig látok, így ezt a problémát egyelőre 0 Ft-ból megúszom...

Sokat számít tehát az is, hogy a genetika mennyire (nem) bánt el az emberrel. Egy alapvetően 10/4 külső könnyebben és olcsóbban javítható fel, mint egy nagyon nagy jóindulattal is csak 10/1-nek minősíthető. Egy 10/7-es pláne. Nagyon nem mindegy, hogy azt a bizonyos várat miből kell felépíteni - ha sz.rból, az elég reménytelen, illetve befektetésigényes.

Egyébként elnézést, #11, nem szerettelek volna megbántani, egyszerűen csak az általad említett példán keresztül érzékeltettem, hogy mennyire egyéni (élet)helyzetek, adottságok lehetnek. Hogy amit rengetegen alapnak gondolnának, sem feltétlenül az mindenki számára, és nem igénytelenségből, lustaságból fakadóan. Azt is érdemes belátni, hogy nem elérhető bárki számára egy jobb pozíció, jobban fizető munka, mert... ennek is lehet ezer oka. Valódi oka, nem pedig csak kifogás.

2019. júl. 16. 16:45
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

17-es kifogàs.

Kulcsszó TANULÁS.

Te feladtad mièrt nem tanulsz valamit meg nyelvet?

Miért nem mész külföldre?

Kecòt add ki,ennyi.

Megoldást vagy kifogást keresel?

2019. júl. 16. 16:58
 19/27 anonim ***** válasza:
49%

#18, ne haragudj, de ez is egy jó példa a túlzott leegyszerűsítésre, a szűk látókörre...

A tanuláshoz és a tanultak alkalmazásához megfelelő képességek kellenek (a rövid távú memória nem elég...). Mint ahogy egy "nem (annyira) tanulós" foglalkozáshoz más adottságok. Szerencsés esetben rendelkezik az ember ezek valamelyikével. Kevésbé szerencsés eseteknek pedig maradnak az egyszerű munkák, a hozzájuk illő bérezéssel...

Kiadni sem lehet minden ingatlant.

2019. júl. 16. 17:38
 20/27 A kérdező kommentje:
#18 19 el annyiban értek egyet #17nem tud kiadni ingatlant BAZ ,SzSzB,Nógrád megye kisfalvas részein.
2019. júl. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!