Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire elfogadható ha állandóan fingok? Okozhat ez gondot társkeresésnél?
Ha lány vagy nem, ha fiú igen.
Tapasztalat.
És amúgy fiú vagyok
Bakker,ez BÁRHOL okozhat gondot.
Inkább orvosold a problémát, valszeg nem tudja a szervezeted lebontani bizonyos ételek bizonyos komponenseit, ezért azok a beleidben bomlanak maguktól, ezért keletkezik gáz.
Teszteld egy kicsit, mibők eszel sokat mikor gyakran kell, és mikor nincs akkor mit nem ettél!
Pasiként mondom engem izgat. Imádom a gázos nőket szag alapján keresek társat sokszor én. Egyszer randiztam egy lánnyal aki fröccsentett rendesen a kis nyári gatyójába.
Van hogy én sem bírok magammal de persze ezt már csak a kapcsolatban. Ha jön akkor adjátok neki legyen röfögős hangos mint a disznó.
😂😂😂 köszi . Full troll kérdés !
Viszont meglepő hogy mennyi normális “együtt érző” normális válasz jött.
Az viszont teljes mértékben elfogadhatatlan és felfoghatatlan hogy miért más a megítélése a dolognak ha fiú vagy lány a szenvedő alanya. Ennyit az egyenlőségről ....
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!