Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előnynek számít társkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnynek számít társkeresésnél, hogy egyetemista vagyok?

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 14:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kinél, hol, és nem ismeretes a többi körülmény sem.
2019. márc. 30. 14:57
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. márc. 30. 15:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
NATYON
2019. márc. 30. 15:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemistaként inkább a kari bulikba járjál ne társkeresőn nézelődj:D
2019. márc. 30. 15:10
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem igen.
2019. márc. 30. 15:27
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel már rég jártam egyetemre, nálam nem előny.
2019. márc. 30. 15:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tàrskeresőn olyan nagy esélyed lenne, bàr én az életemben nem használtam még olyan oldalt, màsrészt 20 évesen sem a fiatalok vonzottak, így 34 éves édesanyaként, tàrsként meg ugye màr nem aktuàlis, de ha magamból indulok ki, huszonéveskori magamból, szerintem nem.A legtöbb (érett huszonéves) nő az érett férfiakat keresi.Màrmint úgy értem az érettet, aki màr önálló, dolgozó férfi.
2019. márc. 30. 16:10
 8/21 anonim ***** válasza:

A kérdező nem társkeresőről beszélt:D

Személy szerint nálam akár előnynek is számíthat ha a srác egyetemista, mert felfogja és megérti a stresszes időszakokat, vagy azt, hogy zh időszakban nem feltétlenül ő lesz a világ közepe. Persze ezt más is megértheti, de eddig dolgozó srácokkal azt tapasztaltam, hogy hajlamosak behisztizni, hogy ugyan már mit kell ennyit tanulni rá..

Ráadásul sokkal inkább egyezik meg az érdeklődési korunk is, mert engem érdekelnek azok az egyetemi programok pl, amiken csak hallgatók vesznek részt, stbstb...

19/l

2019. márc. 30. 16:18
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem előny, aki továbbtanul abból azt látják hogy motivált, vannak céljai, és később lesz jó egzisztenciája, ami vonzó a nőknek.
2019. márc. 30. 17:28
 10/21 anonim ***** válasza:
Középsulis csajoknál előny, egyetemista csajoknál semleges vagy hátrány, mivel nem tudsz semmit felmutatni (albérlet/lakás helyett koli (próbáld meg megszervezni az együttléteket hogy mindketten kolisok vagytok és bazi messze laktok..), pénzed nincs, és még az időd jó részét is tanulással töltöd). Számomra az egyetemista évek nagy része totál zsákutca is volt emiatt.
2019. márc. 30. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!