Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél kizáró ok nálatok, ha egy férfi
munkanélküli?
1/10 anonim válasza:
ez így igen, kizáró ok. ez a pasi egy lúzer senki.
nem kell.
2019. márc. 15. 08:46
2019. márc. 15. 09:09
Valószínűleg nem a társkeresésre kellene akkor koncentrálni, hanem egyenesbe tenni az életét. Igen, a leírtak nem valami vonzóak egy nő számára. A jó tervek, a tenni akarás, a pozitív hozzállás viszont lehet az, még akkor is ha rádborult most az élet!
2019. márc. 15. 09:37
A legnagyobb gáz ebben, hogy úgy mondott fel, hogy nincs új állása. Egy átmeneti munkanélküliség még nem olyan egetvero gond, hanem ahogy szervezi az életét
2019. márc. 15. 09:37
Más ha együtt élnék egy férfival 20 évig és egyszer csak elveszítené az állást, ez beleférne. Akkor maximálisan mellette állnék. De egy kapcsolatot ilyen teherrel kezdeni...én nem mennék bele.
2019. márc. 15. 09:52
Én úgy jöttem össze a férjemmel, hogy épp munkanélküli volt. Tehát, igen. Mert ambiciózusnak látszott és komoly céljai voltak. Beigazolódott a feltevésem, tényleg ilyen. Én a második diplomámat csináltam, ő pedig a doktoriját akkor.
2019. márc. 15. 11:31
7/10 anonim válasza:
"ő pedig a doktoriját akkor."
És ez hogy jön a kérdéshez?? Hm?
2019. márc. 15. 11:35
Én megfognám az összes férfit, és elvinném szerencsétleneket erről a bolygóról egy olyan helyre, ahol valaki "szeretni" is tudja őket. Ami itt megy, az az, amikor nézik a ló fogát a lóvásárban. Azt sem arra tartják, hogy szeressék, hanem hogy teljesítsen. Így kell ezt csinálni! Aztán ha már tovább nem lehet fejni, mehet a Gubacsi útra lókolbásznak.
2019. márc. 15. 11:55
Így igen. Nem azért mert munkanélküli, hanem mert nem tudatos és előrelátó. Más kérdés lenne ha tanulna, ha azért lenne munkanélküli mert jobb munkát keres, amiben karriert lehet építeni, vagy ha önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe mert mondjuk csődbe ment a cég akiknek eddig dolgozott, és
mindenkit kirúgtak.
De nem, ez a férfi önszántából felmondott 30 évesen egy fix helyen úgy, hogy nem hogy biztos következő munkahely, még akármilyen terv sem volt a közeli jövőre nézve.
Hogy lehet egy ilyen emberrel jövőt tervezni, összeköltözni, lakást venni, gyereket vállalni? Vagy majd lakáshitel, gyes-en lévő anyuka, kisgyerek mellett is felmond, mert neki olyanja van?
2019. márc. 15. 16:15
Tudjátok miért van a cölibátus ?
Mert ha nem lenne, a nők-feleségek már széthordták volna a vaticáni vagyont :-)
2019. márc. 16. 04:58
Kapcsolódó kérdések: