Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem igaz hogy csak a gazdag férfiak találhatnak maguknak nőt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.Meg is mondom hogy miért.Ugyanis nem teheti meg minden nő hogy válogasson.Egy olyan nővel nem fog összejönni egy milliomos férfi akinek nincs sem munkája,sem pénze.Ugyanis a gazdag férfiak találnak maguknak pénzes nőt is.Majd hülyék lennének eltartani egy nincstelen nőt.Ezért olyan nőknél kell próbálkozni egy átlagos keresetű férfinak,akiknek nincs semmijük.Se munka,sem saját lakás,olyat aki az anyjával lakik még 30 évesen is és az anyja tartja el.Ilyen nőknél lehet sikere egy csórónak is.A lényeg,hogy azért a csóró férfinak legyen azért valami munkája.Segédmunkás,postás,parkolóőr,villamosvezető,ilyesmi.30 év feletti,csóró nőket kell keresni.
2019. júl. 15. 19:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki tudatosan választ párt, mi ez a sok kérdés arról, hogy üti-veri a párja, meg lehúzza anyagilag stb? Az emberek többsége a szívére hallgat. A szív pedig csalfa teremtés.
2019. júl. 16. 15:09
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Keeeepzeld, nő vagyok, már 30 feletti, règen szegény, művelt és 10 éve eltart aférjem. Vagyis nem eltart csak kapok tőle havi 3000 eurot
2019. júl. 16. 16:28
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aranyásó csupán segíteni akarok.Azt akarom mondani hogy egy csóró is találhat magának párt.Csak a megfelelő helyen kell keresgélni.
2019. júl. 16. 17:27
 34/39 A kérdező kommentje:
32-es azt mondod régen voltál szegény?Akkor meg mi a pláne abban hogy van egy gazdag férjed?Ha egyszer már nem vagy szegény?
2019. júl. 16. 17:29
 35/39 anonim ***** válasza:

Mibe segíteni? Azt írod oldalakon át hogy a gazdag és diplomás nőknek nincs joga válogatni, igy válasszanak egy bérből élő férfit és kussoljanak el hogy jutott nekik valaki.

Közben a gazdag férfinek elvből jár a diplomás, jól kereső, gazdag, gyönyörű nő és a szegény nők csak egy éjszakár valóak mert nincs pénzük.

Te irigy vagy a gazdag férfiakra és alapból is utálod a nőket közben csak egy szegény kis csóró senki vagy akinek szüksége van egy nőre ahhoz hogy kiássa magát a nyomorból.

De, de aranyásó vagy a rosszabb fajtából aki lenézi a magafajta szegény nőket közben a gazdagokat utálja de tudja hogy neki csak a gazdag jöhet szóba ahhoz hogy ki tudjon lépni a csóróságából.

Szegény és gazdag nőt kerüljön az ilyen kis érdek pondró.

2019. júl. 16. 17:31
 36/39 A kérdező kommentje:
35-ös butaságokat beszélsz.Nem utálom sem a szegényeket,sem a gazdagokat és irigy sem vagyok.És nem mondtam ilyet hogy a diplomás,okos nő nem válogathat.Válogasson.
2019. júl. 16. 17:38
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak a személyiség számít.
2019. júl. 23. 11:53
 38/39 anonim ***** válasza:
Jo no csak a gazdag pasiknak jar, sajnos.
2019. júl. 23. 12:04
 39/39 A kérdező kommentje:
Red Vixen a személyiség és még sokminden más.
2019. júl. 23. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!