Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen oldalak vannak ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oldalak vannak ahol gazdag palikkal lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
L/20
2019. jún. 20. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
A gazdag pali oldalt keresd.
2019. jún. 20. 11:07
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Milyen célból?

Lusta vagy dolgozni?

2019. jún. 20. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
2019. jún. 20. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
nincs ilyen oldal :D Azok nagy kaliberű nőket keresnek :D
2019. jún. 20. 11:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Teveclub, Honfoglaló
2019. jún. 20. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Puncs
2019. jún. 20. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Van két házam, egy palota meg egy csinos hétvégi ház. A garázsomban sorakoznak a "gyerekeim": egy Aston Martin, Maserati, Jaguar és egy Toyota terepjáró. Már unom a "kicsikéket", lassan nem tudom eldönteni, hogy melyikbe üljek be reggelenként. BKV-zni kéne már lassan újra. És unom már az otthoni tv-mozizást is, lassan fekete-fehér Videotonban gondolkozok, meg recsegő Sokol rádión.

És meguntam már az ötcsillagos éttermeket is, zsíros kenyeret akarok piros paprikával meghintve, és azt, hogy közben marja szét a nyelvemet a lila hagyma. Meg le akarom enni magam lecsós gombával is, és szeretném felügyelni a sülő tojást a gáz fölött.

Én már egyszerű életet akarok. Nem kell nekem márkás belga és svájci csoki, ehelyett Bocit meg Tibit akarok majszolgatni.

És meguntam már a luxushoteleket is. Piknikezni akarok végre egy szép kedves hölggyel, meg akarom törölni a számat a ropogós kenyér, a sült szalonna és a csípős paprika után.

A palotámban és a víkendházamban ridegek a falak, és szinte tapogatni lehet a csöndet. A tv-mozi és a hi-fi hanghullámai szelik csak át néha a hideg csöndet. Kéne már valami angyalka is a házhoz.

2019. jún. 20. 12:48
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Utolso...... oke hat persze...
2019. jún. 20. 12:51
 9/16 anonim ***** válasza:

kis gold digger ^^ jólvan majd mikor az lesz kiírva hogy "L/40 milyen oldalak vannak ahol normális palikkal lehet ismerkedni aki nem riad el ha van 2 gyerekem? "

xD van egy rossz hírem kedves, a szépség múlandó, de BMW-ből lehet újjabat venni :D

2019. jún. 20. 13:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Muszáj, hogy Pál legyen a keresztneve ? :(

32/f

2019. jún. 20. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!