Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalak vannak ahol gazdag palikkal lehet ismerkedni?
Milyen célból?
Lusta vagy dolgozni?
Van két házam, egy palota meg egy csinos hétvégi ház. A garázsomban sorakoznak a "gyerekeim": egy Aston Martin, Maserati, Jaguar és egy Toyota terepjáró. Már unom a "kicsikéket", lassan nem tudom eldönteni, hogy melyikbe üljek be reggelenként. BKV-zni kéne már lassan újra. És unom már az otthoni tv-mozizást is, lassan fekete-fehér Videotonban gondolkozok, meg recsegő Sokol rádión.
És meguntam már az ötcsillagos éttermeket is, zsíros kenyeret akarok piros paprikával meghintve, és azt, hogy közben marja szét a nyelvemet a lila hagyma. Meg le akarom enni magam lecsós gombával is, és szeretném felügyelni a sülő tojást a gáz fölött.
Én már egyszerű életet akarok. Nem kell nekem márkás belga és svájci csoki, ehelyett Bocit meg Tibit akarok majszolgatni.
És meguntam már a luxushoteleket is. Piknikezni akarok végre egy szép kedves hölggyel, meg akarom törölni a számat a ropogós kenyér, a sült szalonna és a csípős paprika után.
A palotámban és a víkendházamban ridegek a falak, és szinte tapogatni lehet a csöndet. A tv-mozi és a hi-fi hanghullámai szelik csak át néha a hideg csöndet. Kéne már valami angyalka is a házhoz.
kis gold digger ^^ jólvan majd mikor az lesz kiírva hogy "L/40 milyen oldalak vannak ahol normális palikkal lehet ismerkedni aki nem riad el ha van 2 gyerekem? "
xD van egy rossz hírem kedves, a szépség múlandó, de BMW-ből lehet újjabat venni :D
Muszáj, hogy Pál legyen a keresztneve ? :(
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!