Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalak vannak ahol gazdag palikkal lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
L/202019. jún. 20. 11:06
11/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, írj privátot. 190cm magas, 90kg, izmos vagyok, most építkezek (megint) dunakeszin, egy nullával többet keresek mint az átlag, s én osztom be a szabadidőm. Kíváncsi vagyok jön-e jelentkező, kérésre NAV-os jövedelemigazolást is beteszek ide ;)
12/16 anonim válasza:
#9 neked egy BMW-re sem futja, nemhogy többre, ezért vagy frusztrált🙄Ha már a férfiak olyan felszínesek, hogy csak a szépre mennek, akkor mi miért ne menjünk csak a pénzükre? Valamit valamiért.
13/16 anonim válasza:
Nekem sem ártana.... Azt se bánom, ha nem Pálnak hívják 😂
14/16 anonim válasza:
kedves #12 ebbe most belenyúltál pont és pontosan az ilyen nőkből van elege mindenkinek....nektek az a verzió nem létezik, hogy valaki szép és egzisztenciával, értékrenddel rendelkezik.... olyan buták vagytok hogy le nem lehet írni, az asztalra a seggeteket tudjátok lerakni semmi mást egyébként meg anyuci tartana el 40 éves korig... de volt olyan aki konkrétan megkérdezte, hogy a bmw amivel múltkor látott az enyém e...(pontosan ezért viszem a kis toyotát randira...) és megkérdeztem tőle, hogy mivan ha nem? Máris menned kell? Mert akkor hívok neked taxit de én megvacsorázom az tuti.... undorító a női mentalitás a nők 80%-nál....
15/16 anonim válasza:
"az asztalra a seggeteket tudjátok lerakni" => A pasik nagy részét nem is érdekli más, csak a seggünk. Na jó, talán a mellünk, meg persze a régi klasszikus, a p¡na.
Értékrend? Értékek? Ugyan... Odáig a többség nem akar eljutni, nem kíváncsi rá.
Sajnos ilyen, amikor a kereslet találkozik a kínálattal, te se csodálkozz, valahol jogos, amit a #12 írt...
16/16 anonim válasza:
nem tudom én pont olyat keresek, aki rendelkezik az általam megjelölt tulajdonságokkal... 0-ával egyenlő nő sok van... és azt se várom el, hogy többet keressem nálam.... de le tudott venni a lábamról a csaj aki megkért, hogy hagy vezesse már a jetskit.... és ne értsétek félre jó az ha egy nő odafigyel magára... de ha mondjuk nem jön el egy adrenalin parkba mert a körmét tegnap csináltatta hát olyan jó messzire küldeném el... szerintem aki ilyen véleményen van, hogy egy nőnek nincs más értéke a seggén és mellén kívül az pont olyan golddigger és meg is érdemli az összes a sorsát....persze aki ilyenekkel összeáll az is mert a 20 éves gyerekének lesz 25 éves nevelőanyja aki 0 tudást tud átadni a "gyerekének" így marad az apai értékekkel való gazdálkodás de ez már meszirement gondolatmenet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!