Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem igaz hogy csak a gazdag férfiak találhatnak maguknak nőt?
Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.Meg is mondom hogy miért.Ugyanis nem teheti meg minden nő hogy válogasson.Egy olyan nővel nem fog összejönni egy milliomos férfi akinek nincs sem munkája,sem pénze.Ugyanis a gazdag férfiak találnak maguknak pénzes nőt is.Majd hülyék lennének eltartani egy nincstelen nőt.Ezért olyan nőknél kell próbálkozni egy átlagos keresetű férfinak,akiknek nincs semmijük.Se munka,sem saját lakás,olyat aki az anyjával lakik még 30 évesen is és az anyja tartja el.Ilyen nőknél lehet sikere egy csórónak is.A lényeg,hogy azért a csóró férfinak legyen azért valami munkája.Segédmunkás,postás,parkolóőr,villamosvezető,ilyesmi.30 év feletti,csóró nőket kell keresni.2019. júl. 15. 19:54
11/39 anonim válasza:
9 ja, gondolom... én mérnökként nem keresek ennyit , csak úgy mondom. Persze ezen az oldalon mindenkinek 3 millás a fizuja és postás.
12/39 A kérdező kommentje:
8-as erről beszélek.Egy csóró férfinak egy nála még csóróbb nőnél kell próbálkoznia.És akkor sikere lesz.Előbb utóbb
2019. júl. 15. 20:12
13/39 A kérdező kommentje:
11-es az hogy mérnök vagy jól hangzik.Azzal lehet csajozni.Nem kell tudniuk a nőknek mennyit keresel.
2019. júl. 15. 20:16
14/39 anonim válasza:
#8-as vagyok. Én is azon a véleményen vagyok, hogy akkor jár jól az ember, ha saját szintjén keresgél. Nemrég kaptam ajánlatot egy pénzesebb pasitól, hogy szeretne velem komoly kapcsolatot. Nekem van párom, akit nem vet fel a pénz, de bármikor bármiben számíthatok rá. Átgondoltam a dolgot. Ha épp egyedül élnék, lehet, hogy akkor se randiznék ezzel a pasival, mrt ő pénzes, egész életemben lenézne és lekezelően viselkedne velem. Mert akármennyit dolgoznék, ő azt nem tudná értékelni, mivel töredékét nem keresném annak, amit ő.
15/39 A kérdező kommentje:
Már azóta biztos talált magának valakit az a pénzes pasi.De egy csóró is találhat valakit nem kell elkeseredni.Ismerkedni kell előbb utóbb csak kifogunk
2019. júl. 15. 21:23
16/39 A kérdező kommentje:
Kifogunk egy nincstelent.
2019. júl. 15. 21:23
17/39 anonim válasza:
Ezt az elméletet mi alapján sikerült összehoznod?
“Egy olyan nővel nem fog összejönni egy milliomos férfi akinek nincs sem munkája,sem pénze.Ugyanis a gazdag férfiak találnak maguknak pénzes nőt is.Majd hülyék lennének eltartani egy nincstelen nőt.Ez”
Ha feszes a teste, babaarcú, vékony és arányos a teste és a melle 70-75 és C kosárnál nagyobb a melle ami feszes és kerek röhögve összejön vele. Tudod akinek millios a bevételeit azt már nem érdekli mennyi a nőnek a fizetése. Fontosabb hogy mit nyújt az ágyban és a vizuális élmény. Eltartják őket röhögve ha azok lenyelik este utolsó cseppig a dolgot.
18/39 anonim válasza:
Bocs a szó ismétlésért de elég fáradt vagyok, de a lényeg átjön
19/39 anonim válasza:
A pénzes pasi még azóta is egyedülálló. Mert egy nagy baba, akit elkényeztetett az anyucija.
20/39 A kérdező kommentje:
A pénzes pasi nem fogja hagyni hogy kihasználják.Gondolod élete végéig el fogja tartani a nőt?
2019. júl. 15. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!