Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj aki a puncson talált gazdag pasit, és az feleségül vette?
Figyelt kérdés
tippeket!!!!!2019. júl. 11. 23:09
1/13 anonim válasza:
Azt most olvasd el akkor megint 😂😂😂
2/13 anonim válasza:
A puncs egy f@sság :D Felregisztráltam rá korábban poénból.
Volt rajta kb. 10-20 nő (azok is Zs kategóriásak) és akkor sokat mondok. Lehet gyémántikont venni a profilneved mellé, hogy lássák van lóvéd. Minden hülyeségért fizetni kell, és ugyanúgy retusképek vannak fenn mint facen vagy instán....
3/13 A kérdező kommentje:
jó, de hogy szerezzek gazdag pénzes férjet, ha csóresz vagyok?
2019. júl. 11. 23:20
4/13 anonim válasza:
Mennyire legyen gazdag és pénzes? Tartson el?
Elárulod, mennyi idős vagy?
6/13 anonim válasza:
Én fizetnék neked szexuális dolgokért :)
7/13 anonim válasza:
Mennyit fizetnél?
Írd az árlistát!
8/13 anonim válasza:
Nekem is kellene egy gazdag pasi aki a két pici gyerekemmel együtt eltart amíg otthon elvagyok kényelmesen.😂😂
N
9/13 anonim válasza:
Attól függ mit kapok cserébe mondjuk :D
10/13 anonim válasza:
Egy bevállalós, belevaló lányt én is támogatnék időnként a társaságáért cserébe ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!