Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adva van egy kasszás nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adva van egy kasszás nő, mindig kedves, mosolyog, lágy hangon beszél velem. Az utcán, észre sem vesz, elfordítja a fejét. Ma is egyedül volt, messziről észrevett, rám se bagózott. Mi az oka?

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg egy jó kereskedő mellett minden vevő kulonkegesnek érzi magát.
2019. júl. 14. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Azert nem akar koszonni, mert NEM ERDEKLED, es NEM BESZEL VELED LAGYABBAN es munkahelyen kivul nem kell neki hivatalbol kedvesnek lennie.

Es az ember nagyon sok mindent kepes ugy latni, ahogy szeretne, de ez nem azt jelenti, hogy az a valosagban is igy van.

Legkozelebb vigyel magaddal egy oszinte havert, majd az megmondja, hogy nem kedvesebb veled.

Es a jovore nezve, minden pasinak uzenem aki azt hiszi, hogy a pultos/boltos/recepcios etc flortol es kedves... EZERT KAPJAK A FIZETEST!

Ha tenyleg bejossz neki, akkor munkahelyen kivul is kedves.

2019. júl. 14. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem köszön vissza?
2019. júl. 14. 20:38
 14/21 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Kereskedelmet vègeztem ott mindenkire mosolyogni kell meg kedvesnek lenni hogy legközelebb is vissza jöjjön a vevő
2019. júl. 14. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy kereskedelemben dolgozó egyénnek így kell viselkednie, munkaköri leírás, ugyebár... Azon kívül nem kötelessége kedvesnek lenni.
2019. júl. 14. 21:01
 16/21 A kérdező kommentje:
13-as,ma is elfordította a fejét.Én sem köszöntem,így nincs miért.
2019. júl. 14. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Boltosként mondom ne vedd a szívedre, ezer embert látunk nap mint nap, nem lehet mindenki arcát megismerni!
2019. júl. 14. 21:17
 18/21 anonim válasza:
13%
Ha megismer és akkor sem köszön akkor egy bunkó.Én a helyedben megkérdezném tőle a boltban a vevők előtt hogy az utcán miért nem tud köszönni.Talán mert egy bunkó?
2019. júl. 15. 00:31
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
16: Tudod, a férfinek kell előre köszönnie. Egy nő egy távoli-távoli ismerősére sosem fog ráköszönni, mert nem illik.
2019. júl. 15. 07:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Az egyetem büféjéből a kasszás nő mindig köszönt ha szembe jött velem az utcán.

Viszont ha neki luxus a köszönés akkor hagyd.

2019. júl. 15. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!