Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adva van egy kasszás nő, mindig kedves, mosolyog, lágy hangon beszél velem. Az utcán, észre sem vesz, elfordítja a fejét. Ma is egyedül volt, messziről észrevett, rám se bagózott. Mi az oka?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 19:50
1/21 anonim válasza:
A prostik is ugyan ezt csinálják. Nem értem miért nézik le őket.
2/21 anonim válasza:
Talán mert nem dolgozik. A boltban kötelessége kedvesek lenni a vevokkel, munkaidon kívül mit vársz?
3/21 anonim válasza:
Nem emlékszik rád. Egy nap kiszolgál 200 vásárlást ami akár 500 személy is lehet - nem emlékszik mindenkire. Hacsak nem csináltál valami érdekeset/feltűnőt vagy jársz be napi szinten, akkor nem fog rád emlékezni. De ez nem tahóság, csak sima érdektelenség, ami viszont nem tudom miért baj.
4/21 anonim válasza:
Nem kíváncsi rád. A boltban kedves mert ezért fizetik, de az utcán nem. Szokjad.
5/21 A kérdező kommentje:
3-as,emlékszik rám,naponta látjuk egymást.Mikor én jövök sorra,mindig megváltozik a hangja,finomabban beszél velem.Férje,gyereke van.Nem akarok tőle semmit,csak furcsa.
2019. júl. 14. 20:04
6/21 anonim válasza:
Beképzeled magadnak. Ami nem baj, csak az hogy itt fesztiválozol ezzel.
7/21 anonim válasza:
En recepcion dolgozom, vagyis szinten emberekkel foglalkozom. Amikor a munkahelyen vagyok, akkor automatikusan atvaltok a mosolygos, lagy uzemmodba, de munkahelyen kivul gyakorlatilag "utalom" az embereket, es ahogy mondtak masok is. Azert vagyok fizetve, hogy kedves legyek.
Azt meg csak te kepzeled bele, hogy veled mashogy beszel.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem képzelem be.Hallom hogy beszél másokkal,sokkal ridegebben,távolságtartóan.De nem tudom,miért nem akar köszönni.
2019. júl. 14. 20:12
9/21 anonim válasza:
Öcsém azzal menőzött hogy a balatoni büfében ahol az én pénzemet költi ott értékelik a kiszolgáló csajszik a szövegét (vagyis mosolyogva meghallgatják a süketelését), én is azt tanácsoltam neki hogy ezt a “pult lamúrt” ne vigye ki a szabadba mert az elképzelt nimbusza kártyavárként omlana össze
10/21 anonim válasza:
Mert bekepzeled, 12 egy tucat vásárló vagy neki, minek koszongessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!