Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők jól elvannak egyedül?
Ahányszor én beszélgettem nőkkel akik szinglik voltak, szinte mind azt mondta, hogy teljesen jól egyedül is, ő így is boldog stb.
Ezzel szemben a férfiak pont az ellentéte, minden nőre ráírnak és még olyan nővel is összejönnek akikhez nem vonzódnak teljesen, mert BARÁTNŐ KELL
Én jól elvagyok.
"Egy nő sosincs egyedül,mindig dugja valaki."
1.Attól még lehet egyedül.A dugás nem párkapcsolat.
2.Már akit dugnak.Ez nem igaz minden nőre.
"Az a nő van egyedül, akinél csak olyan férfi próbálkozik, aki nem üti meg a mércéjüket."
És fordítva nem igaz? Tehát...
Az a férfi van egyedül, akinél csak olyan nő próbálkozik, aki nem üti meg a mércéjüket.
Kérdező a nők olyan gyakran próbálkoznak, mint ahogy fehér hollót látni, de te ezt magadról már gondolom tudtad :)
Kérdező milyen férfiaknál szoktál próbálkozni?
Én nem szeretek egyedül lenni, de akarkivel sem jönnék össze.
Akkor inkább egyedül vagyok ha nincsenek a másik felé érzelmeim, nem vagyok belé szerelmes.
En most jelen pillanatban nem akarok egy pasit sem a kozelembe.
Eleg volt az elmult 2 ev hulyesegeibol.
Mar nem akarok megfelelni nekik es nem vagyok hajlando a zsarolasaiknak engedni.
Csak olyan ferfit engedek kozel aki meguti az en mercemet.
Eleg volt abbol h kvazi szexualis targynak akarnak hasznalni. Es ezert minden hulyesegre kepesek.
Szoval nem nem akarok most senkit sem. Nem vagyok egy pasikara sem es plane nem szexre. Nem akarom h ha elmegyek valahova akkor bamuljanak vagy egy baratnos buli kozben taperoljon. Leszolitson.
Szoval van olyan aki teljesen jol erzi magat mint pl most en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!