Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők jól elvannak egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők jól elvannak egyedül?

Figyelt kérdés

Ahányszor én beszélgettem nőkkel akik szinglik voltak, szinte mind azt mondta, hogy teljesen jól egyedül is, ő így is boldog stb.

Ezzel szemben a férfiak pont az ellentéte, minden nőre ráírnak és még olyan nővel is összejönnek akikhez nem vonzódnak teljesen, mert BARÁTNŐ KELL

2019. júl. 9. 07:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, a többi nő milyen.

Én jól elvagyok egyedül. Szex nélkül is, nincs rá emberem.

Akárkivel nem tudnék összejönni, csak hogy legyen valakim. Nyugit akartam, azért se pasiztam, akartam egy kis szünetet. Tök jó egyedül, hogy nem idegesít senki, nem bánthat meg, nem kell görcsölni, hogy akar-e találkozni...

sok minden át is értékelődött bennem. Olyannal senki se jönne, aki nem üti meg a mércéjét, szóval hagyjuk már ezt.

Nekem most egy fura, előnytelen külsejű pasi is szimpi volt, de nem lett semmi a dologból.

Már nem is bánom.

Átértékelődött bennem sok minden ebben a nagy szünetben. Ilyen játszmákat már nem akarok, meg nem fogok én futni senki után. Mármint olyan után, akinek bejövök, de nem képes tenni eleget érte, akkor nem kellek neki eléggé, nem kell, nem kell játszma, meg görcs

2019. júl. 9. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

A nők jobban el vannak egyedül.

Statisztikai adat, hogy az egyedülálló nők tovább élnek, míg az egyedülálló férfiak kevesebbet, mint kapcsolatban.

2019. júl. 9. 09:11
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

"

"Az a nő van egyedül, akinél csak olyan férfi próbálkozik, aki nem üti meg a mércéjüket."

Hát ezerszer inkább egyedül, mint olyannal, aki nem megfelelő. Nem is értem ezt a mondatot. Ez mindkét nemre igaz.

2019. júl. 9. 09:14
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

"A legtöbb férfi pár hét szexmentesség után kb a konnektort is megdugná a falon és összejön mindenféle alja nőkkel, akikkel lelkileg kölcsönösen építik le egymást és kb okádik tőle, de még épphogy feláll rá és azért a pna az pna."

Ja, utána meg jönnek ide sírni, hogy minden nő ri.banc.

2019. júl. 9. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Igen, jól elvagyunk egyedül is-már aki nem kapcsolatfüggő. Én legalábbis teljesen jól megvoltam szingliként. Természetesen én is vágytam párkapcsolatra, de olyan embert akartam találni, akivel tényleg szeretjük egymást és nem csak azért vagyunk együtt, hogy ne legyünk egyedül.

Ezzel szemben mindkét nem képviselői között vannak olyanok, akik nagyon szenvednek attól, hogy nincs kapcsolatuk. Ők a szingli létet magányként élik meg.

2019. júl. 9. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát nekem nem kell pasi, hogy megdugjon. Komolyan elég akármi, ami rezeg, olyan orgazmusom lesz, amit egy random pasas nem hoz. Ez a különbség. Egy nőnek egyedül mindig szuper orgazmusa van.
2019. júl. 9. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Az embereknek nagy általánosságban van szükségük partnerre, nincs olyan hogy ennek és annak jobban hiányzik. Mindkét nemnél van aki jól érzi magát egyedül és van aki kapcsolatfüggő.
2019. júl. 9. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Én remekül érzem magam egyedül, de elég sok kapcsolatfüggő nőt ismerek, aki egy napot sem képes egyedül lenni.
2019. júl. 9. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
34%
16-os: akkor dugd fel a robotmixert. :D
2019. júl. 9. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!