Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utasítottak már vissza amiatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utasítottak már vissza amiatt, hogy Fidesz-szavazó vagy? Vagy utasítottál már vissza valakit emiatt?

Figyelt kérdés
Hányszor fordult veled elő ilyesmi?

2019. júl. 14. 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem is kimondottan a fidesz-szavazóság miatt, hanem a beszűkült látásmód miatt igen, utasítottam már vissza nőt. Aki nem képes az orránál messzebb látni, akit ilyen egyszerű megvezetni, aki elhisz bármit amit a tévében lát, az egyszerűen túl ostoba hozzám.
2019. júl. 14. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok Fidesz szavazó, szóval nem. Én sem másokat, mert nem érdekel kire szavaz amíg csak szavaz, esetleg van egy jól körülírt, de tényekre alapuló véleménye.

De az összes elfogult azonnal kiesik, tehát aki képes isteníteni Orbit, Fletót vagy bármelyiket, minden mondatukat készpénznek veszi és látszik, hogy imádja őket... Na az baj! Az már kizáró tényező.

De sajnos nem is kell párthoz kötődni, ismertem olyat is aki az ideológiát helyezte a mindenek fölé és állandóan petíciózott, hogy szüntessék meg a himnuszokat, mert azok "kirekesztőek" és "náci dolog, hogy minden országnak van himnusza, de a kisebbségeknek nincsen" és állandóan valami internacionálé-jellegű "egyesített nagy országról" álmodozott, ahol aztán micsoda egyenlőség van meg nincs éhezés... Oké ez utóbbi szép, csak nem veszi figyelembe az embert magát, mint tényezőt.

2019. júl. 14. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem unod még a b..romságaidat?

Tegnap kb. kétszer volt ez a téma nálad, íme az egyik:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. júl. 14. 12:27
 4/12 A kérdező kommentje:
#3: Tegnap nem ez volt a fő téma. Csak a 10 pontból egy volt ezzel kapcsolatos. A kérdés 10%-a.
2019. júl. 14. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
Ha valaki nem Fideszes, az kizáró.
2019. júl. 14. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam szép megváltozásokat, mikor bármelyik oldal utálói elkezdenek utálkozni, és nem utálkozok velük ANNYIRA mint ők szeretnék, akkor szépen elkönyvelnek ilyennek meg olyannak. És igen, volt olyan aki már idegesítően hajtott rám hónapok óta, egyszer felhozott egy ilyen témát, nem reagáltam szerinte megfelelően, és szerencsére ennek köszönhetően végre lekopott.
2019. júl. 14. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Ilyen szempont sosem került elő nálam. Am minden táborból ismerek embert leszarom. Szeresse a Gyurcsányt, az Orbánt....
2019. júl. 14. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Mert aki a Fideszre szavaz, az isteníti Orbánt... Tipikus ellenzéki hozzáállás.

Felőlem szavazzatok a kamupártokra vagy támogassátok a migránsok beengedését, a többségnek attól még van esze.

2019. júl. 14. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez inkább politikai kérdés. Mondjuk az ország mai helyzetében több is. Nálam az minimum beugró, hogy ne szavazzon a fideszre, utána jön az, hogy miért nem. Ha nincsenek érvei, akkor nem értelmes akkor sem, ha amúgy egyet értünk az alapokban. Legyen már megalapozott véleménye a dolgokról, az ég áldja meg. Bár az már eleve pozitívum, ha nem lehet propagandával megvezetni.
2019. júl. 14. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Az 1-es tökéletesen leírta. 8-as, a kamupártok pont hogy nem ellenzéki dolgok :D
2019. júl. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!