Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasítottak már vissza amiatt, hogy Fidesz-szavazó vagy? Vagy utasítottál már vissza valakit emiatt?
Nem vagyok Fidesz szavazó, szóval nem. Én sem másokat, mert nem érdekel kire szavaz amíg csak szavaz, esetleg van egy jól körülírt, de tényekre alapuló véleménye.
De az összes elfogult azonnal kiesik, tehát aki képes isteníteni Orbit, Fletót vagy bármelyiket, minden mondatukat készpénznek veszi és látszik, hogy imádja őket... Na az baj! Az már kizáró tényező.
De sajnos nem is kell párthoz kötődni, ismertem olyat is aki az ideológiát helyezte a mindenek fölé és állandóan petíciózott, hogy szüntessék meg a himnuszokat, mert azok "kirekesztőek" és "náci dolog, hogy minden országnak van himnusza, de a kisebbségeknek nincsen" és állandóan valami internacionálé-jellegű "egyesített nagy országról" álmodozott, ahol aztán micsoda egyenlőség van meg nincs éhezés... Oké ez utóbbi szép, csak nem veszi figyelembe az embert magát, mint tényezőt.
Nem unod még a b..romságaidat?
Tegnap kb. kétszer volt ez a téma nálad, íme az egyik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Mert aki a Fideszre szavaz, az isteníti Orbánt... Tipikus ellenzéki hozzáállás.
Felőlem szavazzatok a kamupártokra vagy támogassátok a migránsok beengedését, a többségnek attól még van esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!