Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknél próbálkoztál, azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél próbálkoztál, azok hány százalékban utasítottak vissza?

Figyelt kérdés
Remélem van annyi eszetek, hogy ezt kiszámoljátok.

2018. júl. 7. 19:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Eddig a mércém 100%.
2018. júl. 7. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
100%
2018. júl. 7. 19:32
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Mi számít visszautasításnak?

Amúgy pl. gitározás közben azt szoktad számolgatni, hányszor fogsz le rosszul egy hangot, vagy inkább csak élvezed a gyakorlást, az alkotás folyamatát és a zenét?

2018. júl. 7. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Eddig 100%-ban.
2018. júl. 7. 19:44
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Én nőként nem szoktam próbálkozni senkinél. Az utóbbi években, akik közeledtek felém, azokat mind visszautasítottam.
2018. júl. 7. 19:58
 6/17 peca1000 ***** válasza:
Élőben (ha csak úgy odamegyek valakihez) 90%, ha netről lesz élő randi akkor 50%.
2018. júl. 7. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Mit értünk visszautasítás alatt?

Mert, ha arról van szó, hogy mennyiszer kezdődik ismerkedés vagy milyen mértékben látom a lányon, hogy nincs ellenére az úgy 10-15%. Csak az bosszant, hogy ezek soha nem vezetnek sehová.

Ha randizni hívom akkor nem ér rá, ha ír nekem akkor egy "szia, mizu?"

Ez meg ez... Veled?

"semmi"

szintű kommunikációnál megreked amivel én nem tudok mit kezdeni. Ha én írok akkor is hasonló... Pedig eléggé egyértelműsítem a szándékaimat mégpedig, hogy NEM simán barátkozni vagy sehová nem vezető ismerkedést akarok, bókolok is eleget, hívom sétálni/moziba/állatkertbe, de persze nem...

Ha ez visszautasítás akkor olyan 90-95%. Már csak azt nem értem, hogy minek adja meg a telefonszámát egy csaj, ha utána közli, hogy de amúgy barátja van.

Múltkor is volt egy nő, kikezdtem vele. Mondja, hogy menyasszony, mondom oké, nem vagyok féltékeny típus. Megadja a facebook-ját, írok neki, 1-2 szavas válasz. Hívom ide-oda, nem jó. Ha nem írok akkor integet. Majd a vőlegénye ír, hogy szálljak le a nőjéről mert nem akarja, hogy zaklassam. Mondom oké, de ezt ő is simán mondhatta volna, nagyfiú vagyok és, ha nem mond semmit akkor én sem tudom mi van. Hanyagolom egy ideig, pár nap múlva integet messengeren és kérdezi mizu. Mondom ez meg ez, a vőlegényed szólt, hogy szálljak le rólad. Igen tudja, de attól még beszélgethetünk. Erre közöltem, hogy kösz nem, egyáltalán minek... Hát ez a wtf. Egyedülállóknál még rosszabb próbálkozni mert még körülményesebb az egész.

2018. júl. 7. 20:17
 8/17 Gymnospermatophyta ***** válasza:

100%, nem kellett sokat számolni.

Bár volt akivel ha pl. itt beszélgettem erről el se jutottunk mondjuk a képküldésig, mert alapból messze lakott, nem tudom ez mennyire számít bele. Mondjuk akkor Ő írt rám.

24/f

2018. júl. 7. 20:23
 9/17 anonim ***** válasza:

engem eddig 0%-ban utasítottak vissza.

mondjuk lehet közrejátszik, hogy nem is nagyon kezdeményeztem...

2018. júl. 7. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:

100%

Nem volt nehéz kiszámolnom...

2018. júl. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!