Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány százalékban befolyásolja az emberek életét a szex, illetve a szexre való vágyakozás?
42%
Például nem a szexért viszem le a szemetet, nem a szexért vannak karrier ambícióim, nem a szexért írom ezt a kommentet.
Én mondjuk nem a szexért jöttem össze a párommal. Nem mondom hogy nem pozitív velejáró egy kapcsolatban de nem a szex motivál.
De emellett nem ezért nézek tv-t nem ezért öltözök föl reggel nem ezért tanulok nem ezért gyűjtök barátokat és így tovább.
Nekem minimális mértékben befolyásolja.
30-35 %
Semmit sem a szexért teszek hanem mert szeretem azt akiért teszem. Ha szexet akarok teszek érte, a többit szeretetbõl és figyelmességbõl teszem.
"Én mondjuk nem a szexért jöttem össze a párommal."
Érdekes, hogy azonnal ezzel kezdted, pedig a kérdés meg sem említette a párkapcsolatot:)
Nem azért van párkapcsolatom mert kell valaki mellém akit a "sajátomnak" tudhatok aki szeret és szerethetem és mert az ember társas lény. Emellett társadalmi elvárás és én a tipikus családmodell pártján állok vagyis férj feleség gyerek ami ugye pasi nélkül viszonylag nehézkes. Azonban ezek miatt irreleváns lenne a válaszom mivel a szex volt a kérdés.
Szóval nem a szex miatt hanem a följebb említettek miatt van párom.
Ha vágyakozol,akkor nem kapod meg? Vagy milyen indíttatásból született a kérdés?
-a páromért sok mindent megteszek,ami nem teher számomra, hanem mert jó érzés lelkileg!(beszélgetés,házimunka)
A mosolya miatt is megéri :)
Nem akartam senkit a szex-el megfogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!