Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélj. Te mit gondolsz?
Rám még soha nem került bilincs, de kipróbálnám, ha van rá lehetőség, kicsit kíváncsi vagyok, milyen lehet. De ha tényleg annyira kényelmetlen, mint ahogy mondják, akkor az ágyban is inkább maradnék a kikötözésnél, mint a bilincses játékoknál.
20/L
HÁt az első bilincses élményemnél nagyon kényelmetlenül éreztem magam és a tag rettenetesen üvöltött az előállításon :)
Szexuális segédeszközként pedig inkább furán éreztem magam, mint kellemesen.
Ágyban szerintem már sokan kipróbálták.. Pl. gyakorláshoz lennék "partner".. így legalább valósághű de mégis a szabadságom megmarad :)
30F
Érettségi előtt volt egy főiskolás nyílt nap, és ott sokféle szakmát megmutattak. Rendőr szakma is volt, és ott összebilincseltek az ikertesómmal poénból. Vicces volt. :-)
Egyébként meg az ágyban még nem próbáltam a bilincset. Bár van itthon bilincsünk, de az ágyam nem alkalmas ilyesmire. A párom sem és én sem hoztuk még fel a témát, annyira nem izgat minket a bilincses "játék". 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!