Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mit gondolsz egy ilyen nőről?
Figyelt kérdés
21 éves, sportlövész, hétvégente eljár lóversenyekre fogadni, de nagyon szereti a komolyzenét, így az operában is gyakran megfordul. Szereti a finomságot, az eleganciát, ugyanakkor nagyon érzékeny, tehát simán hozzáköti magát egy 160 éves fához, amit kiakarnak vágni, tiltakozásának jeleként. Rendszeresen önkénteskedik több szervezetnél, de a saját ügyeiben is meglehetősen törtető, néha önző.
E néhány jellemző alapján mit gondolsz róla? Ismerkednél vele, vagy felejtős?
2014. aug. 5. 17:59
1/14 anonim válasza:
Ha nem Farkasházy Tivadar unokája vagy, akkó gyühecc! :D
Viccen kívül a lóversenyen meg az operán vágtad el magad.
2/14 anonim válasza:
Ez nekem túl sok... Bocs, az az igazság, hogy ezek alapján meg se szeretnélek ismerni... :'(
3/14 anonim válasza:
fogadas es opera nekem se adja, de ettol fuggetlenul meg nem vagnad el magad :)
4/14 anonim válasza:
Ha nagyon jól nézki akkor biztos xD
5/14 anonim válasza:
valami sznob gazdag úrip*csa,ha 14 éves szűz lennék,akkor is inkább a fát választanám amihez kikötötted magad helyetted.Hervasztó vagy.
7/14 anonim válasza:
Adom az előzők véleményét.
Sajnálom :(
Semmi se jön be rajtad.
8/14 anonim válasza:
Nem bírom az operát meg a komolyzenét, a többi jellemzője szimpatikus. Ismerkednék vele, bár ha az eleganciát szereti, akkor biztos elegáns emberek társaságát keresné inkább :D Nekem meg az öltönytől kiütésem lesz.
9/14 anonim válasza:
Hát kedvesem, mivel rám fele ennyi "hibbi" után sem maradna időd, így nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!