Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mit gondolsz egy ilyen nőről?
21 éves, sportlövész, hétvégente eljár lóversenyekre fogadni, de nagyon szereti a komolyzenét, így az operában is gyakran megfordul. Szereti a finomságot, az eleganciát, ugyanakkor nagyon érzékeny, tehát simán hozzáköti magát egy 160 éves fához, amit kiakarnak vágni, tiltakozásának jeleként. Rendszeresen önkénteskedik több szervezetnél, de a saját ügyeiben is meglehetősen törtető, néha önző.
E néhány jellemző alapján mit gondolsz róla? Ismerkednél vele, vagy felejtős?
Köszönöm a válaszokat! Nem sértett meg semelyik, kinek ez, kinek az, ráadásként ebből az 5 sorból azért nem kaptatok teljes képet.
Tudom, hogy kicsit más az érdeklődésem, mint a korosztályomnak, de nem gondoltam volna, hogy ez sokaknak visszataszító lehet. Nem bánom, majd csak találok egy olyat, akinek tetszik, vagy legalább elfogadja. :)
A sportlövészettel nincs gond, régebben én is jártam, valahol apámnál még van is egy Steyr versenylégpisztolyom :)
A fa... hát, ha ez fekszik, hajrá, én inkább punnyadok. A saját szabadidejét mindenki úgy osztja be, ahogy akarja. Ha Te nem akarnál beleszólni abba, ahogy én élek, és ahogy a szabadidőmet beosztom, nem látnám akadályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!