Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket utasítottak már vissza csak azért mert nincs diplomátok?

Figyelt kérdés

2018. jún. 16. 20:45
1 2
 1/13 iamaveryniceguy ***** válasza:
72%
Van diplomám. Még soha nem volt jele annak, hogy bármit is számítana ez a nőnek pozitívan/negatívan. Ámbár én csak normális nőkkel megyek el randizni, akik nem ez alapján ítélnek meg senkit.
2018. jún. 16. 20:47
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
nem, mivel felmérik, hogy lehetne 2-3
2018. jún. 16. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nincs diplomám, csak egy jól fizető szakmám. Igazából nem a diploma a lényeg, hanem a mögötte rejlő pénz. :)
2018. jún. 16. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Nekem sincs diplomám, nekem is egy egyszerű szakmunkásom van még is hülyére keresem magamat..

Már csak egy nő kéne ki vinné a pénzt..

2018. jún. 16. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Állásinterjún kívül még sosem kértek tőlem sem diplomát, sem egyéb bizonyítványokat.
2018. jún. 16. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Lehetsz te mérnők is, diplomás ember is. De ha pénzed nincs és nem tudod hasznosítani a tudást akkor nulla vagy.
2018. jún. 16. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen.
2018. jún. 16. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Nem, mivel van diplomám... 2 is...

Amúgy szerintem szart sem érnek. Teljesen más területen dolgozom, az egykori évfolyamtársaim többsége szintén mással foglalkozik, és pont azok keresnek a legrosszabbul, akik a diplomával helyezkedtek el, szaros állami, exceltáblatöltögető rabszolgamunkát csinálnak 130 ezer forintért.

2018. jún. 16. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Én is rendelkezem versenyképes diplomával, de sosem éreztem emiatt többnek magamat, mint akinek nincs, és nem is érdekelt egy barátnőm esetén sem, hogy milyen végzettsége van vagy nincs, lényeg hogy tudjak vele értelmesen beszélgetni. Nem a papír miatt lesz sikeres, értelmes, kulturált egy ember, sőt sok diplomás embert küldtem már el a francba (anno a felettesemet is), mert síkhülye volt, értelmet nem papírral veszel. Ugyanúgy becsülendő egy két kezi munkás (vagy legalábbis becsülni kellene), mint aki x diplomás, de sajnos nem mindig igazságosan vannak anyagilag megbecsülve az emberek. Aki ez alapján íteli meg a másikat (van-e diplomája vagy nincs) az nálam le is húzhatja a wc-n magát nyugodtan, de ha nem megy segítőkész vagyok :D
2018. jún. 16. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Tanulni kellett volna, és akkor nem lenne napi szintű rinyálás a témával kapcsolatban.
2018. jún. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!