Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány próbálkozásból hányszor utasítottak vissza eddigi életed során?
Nem tudom pontosan, több mint 100, az biztos. Lehet van 200 is. Viszont 19 nem utasított vissza. Ezek közül volt 3 komoly kapcsolatom. 11-gyel csak szex (egyszer vagy többször) és 5-tel csók.
37/F
Én csak neten próbálkozok, így 0/0. Vagy várjál, dehogy, hát volt itt néhány iszonyatosan kínos pofára esésem a múltban! 5/5, bár kettőre kissé túlzónak érzem a "próbálkozás" megnevezést. Ha számít a netes ismerkedésből kialakult randi is, akkor 8/8 az arány.
Az érdekesség és a statisztika kedvéért ha idevesszük a társkeresőkön összeszedett kudarcokat is, akkor ez a szám úgy 100/100 körülivé duzzad, ha pedig a tinderes jobbra húzásokat is számoljuk, 4000 (emésztgessük egy picit: négyezer!!!) visszautasítást tudhatok magam mögött.
Emellett két csajnak én mondtam nemet. Nagyon alacsony most már az ingerküszöböm, de náluk magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!