Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány próbálkozásból hányszor utasítottak vissza eddigi életed során?
Kettőből kétszer utasítottak vissza. Nekem ez is túl sok...
29F
10-ből 8 visszautasított.
De a maradék 2 megvolt :)
1/1 (ő annyira bejött, hogy félre raktam a maradék józan eszemet, az idealom, a tökéletes, ő az a lány akit max akkor kaptam volna meg ha tökéletesen alakul az életem, de lehet akkor se)
2 lányt én utasítottam el (egyik lány (osztálytárs) hirtelen felindulásból kérdezett rá, hogy lennék-e a barátja, ahhoz nem jött be nekem eléggé akkor, a másik lány gyerekkori jóbarát, az életemet viszont nem terveztem leélni vele, más karakter való nekem és neki is, barátság extrával persze lehetett volna, de tisztelem annyira öt, meg a családját hogy nem használtam ki)
2 csaj sokáig jelzett (osztálytárs, szaktárs), ők tetszettek is nekem, de nem léptem és ők se, mert ahhoz túl önérzetesek, minden jelt megadtak, de valószínűleg akkor se jött volna össze a dolog ha konkrétan rákérdeznek, hogy akarok-e valamit, elutasitottam volna őket.
1 csajjal kavartam részegen, ott ő kezdeményezett, ő akart is volna valamit aztán azt hiszem, de egy rossz k__rva, afféle igazi igénytelen selejt, mint én, vele se lennék előrébb (meg ő se nyilván).
Aztán még voltak ilyen jelzések, flörtök affélék persze, de szamonveheto ennyi.
Azóta ott tartok a leépülésben, hogy a világon nem akar tőlem szerintem senki semmit, senkinel nem lenne esélyem, de ez egy hosszú folyamat nem hiába nem is próbálkoztam és utasítottam el lányokat.
0 próbálkozás
5 visszautasitás
36/f full kretén..
0/0
Mert el vagyok hízva ezért soha senkinél nem próbálkoztam be ! Teljesen felesleges!
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!